The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Στόουκ Σίτι

manchesterunited-stokecity-02-10

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Κυριακή, 2 Οκτωβρίου, 2:00 μ.μ.

Ολντ Τράφορντ         

Προτεινόμενο στοίχημα: γηπεδούχοι -1,5, απόδοση 1,90

Στο πλαίσιο του επόμενου γύρου του πρωταθλήματος της Αγγλίας θα παίξουν Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Στόουκ Σίτι, είναι η περίπτωση κατά την οποία δικαιολογείται το μείον χάντικαπ για το φαβορί.

Τρεις πόντοι για τους γηπεδούχους θα είναι ιδιαίτερα σημαντικοί, γιατί στη συνέχεια την ομάδα περιμένουν δύο εκτός έδρας παιχνίδια με την Λίβερπουλ και την Τσέλσι, όπου είναι πολύ πιθανά τα λάθη. Δε θα παίξουν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Mkhitaryan, Jones, Marcial και Shaw, αλλά δεν είναι τόσο σοβαρές απώλειες, ακόμα και στην απουσία του Λουκά η ομάδα έχει ήδη συνηθίσει. Όλοι οι βασικοί παίκτες της επίθεσης των γηπεδούχων είναι εντάξει. Είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι επιτέλους έδειξε τον εαυτό του ο Pogba, και δεν είναι μόνο το γκολ που σκόραρε. Ο Mata ήταν σε θέση να σκοράρει και να δώσει το ασίστ για γκολ, και πάλι σκόραρε ο Rashford, μόνο ο Ibra δεν μπόρεσε να διακριθεί με ενέργεια για γκολ. Τελευταίο παιχνίδι με τη Λέστερ μας έδειξε ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε απλώς προσωρινές δυσκολίες.

Η Στόουκ Σίτι ακόμα δεν δείχνει τίποτα κατανοητό. Στο λογαριασμό του συλλόγου είναι μόνο 2 μονάδες, 4 θετικά και 15 παθητικά γκολ σε 6 αγώνες – η χειρότερη απόδοση στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας αυτή τη στιγμή. Η άμυνα της ομάδας είναι χάλια. Παιχνίδια με τη Τότεναμ και Μάντσεστερ Σίτι έχουν αποτύχει πλήρως, η άμυνα φαινόταν απελπιστική, όταν οι Σπερς και οι πολίτες χωρίς μεγάλη δυσκολία δημιουργούσαν τις ευκαιρίες για γκολ. Οι Αγγειοπλάστες έχουν καταφέρει να χάσουν τέσσερα γκολ ακόμη από την Κρίσταλ Πάλας, και οι αετοί δεν είναι η ομάδα που σκοράρει τρομερά στην Πρέμιερ Λιγκ .

Με τέτοια άμυνα θα είναι δύσκολα να υπολογίζει να διατηρήσει την παραμονή στην ελίτ, το καλοκαίρι δεν υπήρχαν μεταγραφές, ο τερματοφύλακας της ομάδας ο Jack Butland είναι στο νοσοκομείο, γι’ αυτό και χάνει η Στόουκ Σίτι σταθερά και άφθονα.

Παράλληλα εμφανίστηκαν προβλήματα και στον δεύτερο όροφο: 2 παθητικά γκολ από την ΚΠ ήρθαν ακριβώς μετά από το πέρασμα στην περιοχή του πέναλτι, στο τελευταίο παιχνίδι έχασε επίσης από το κόρνερ. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, να υπενθυμίσω, και τα δύο της γκολ στην εστία της Λέστερ σκόραρε μετά από το κόρνερ. Φυσικά, ο Μουρίνιο θα λάβει υπόψη αυτό το γεγονός.

Αλλά το απελπιστικό παιχνίδι σε άμυνα είναι ακόμα το ήμισυ του κακού, η Στόουκ Σίτι δεν είναι ιδιαίτερα επιτυχής στην επίθεση. 4 θετικά γκολ, ένα από αυτά από πέναλτι, έτσι κι έτσι δείκτης. Στους 6 αγώνες στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας η ομάδα πραγματοποίησε 13 σουτ στο στόχο, από αυτά έξι σε παιχνίδια με τη ΜΣ, Τότεναμ και Έβερτον, αλλά κατάφερε να σκοράρει μόνο από το σημείο του πέναλτι.

Από τότε, που οι Αγγειοπλάστες επέστρεψαν στην ελίτ ντιβιζιόν, φιλοξενούμενη από  τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η ομάδα ποτέ δεν κατάφερε να σκοράρει ούτε ένα βαθμό. Οχτώ φορές η Στόουκ έχει έρθει στο Old Trafford, και οχτώ φορές έχασε, 5 αγώνες μέσα από το αρνητικό χάντικαπ. Ακόμα και την περασμένη σεζόν η ασταθής Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με αυτοπεποίθηση νίκησε τη Στόουκ Σίτι εντός έδρας με σκορ 3 – 0. Και τώρα, με τους εν λόγω δείκτες, οι πιθανότητες των αγγειοπλαστών είναι μηδέν.

Η γηπεδούχος ομάδα κέρδισε 3 από 6 ματς στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας μέσω του χάντικαπ (-1,5), και 2 νίκες ήταν επί της Σαουθάμπτον και Λέστερ. Οι φιλοξενούμενοι σε αυτή τη σεζόν 3 από 6 ματς έχασαν με συντριπτικό σκορ. Στόουκ Σίτι εντός έδρας δεν κατάφερε να νικήσει ακόμα και τη Χαλ Σίτι στο Λιγκ Καπ Αγγλίας, η ομάδα σίγουρα θα χάσει τουλάχιστον 2 γκολ και από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *