The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Μπάγερ Λεβερκούζεν εναντίον Μπορούσια Ντόρτμουντ

bayerleverkusen-dortmund-01-10

Μπουντεσλίγκα Γερμανίας

01/10/2016, 7:30 μ.μ.

Μπάι Αρένα

Το ερχόμενο Σάββατο στη γερμανική Μπουντεσλίγκα θα συναντηθούν Μπάγερ Λεβερκούζεν και Μπορούσια Ντόρτμουντ. Οι εταιρείες στοιχημάτων παρά τον παράγοντα της έδρας βλέπουν τις “σφίγγες” προφανή φαβορί της συνάντησης, και δικαίως, το επίπεδο του ποδοσφαίρου, που τώρα αποδεικνύει η ενδεκάδα του Tuhel είναι πολύ υψηλό.

Ισοπαλία στη Γαλλία

Η Μπάγερ είναι μια χαρά. Μετά από όχι και το καλύτερο ξεκίνημα στη σεζόν οι «φαρμακοποιοί» έχουν αποκτήσει καλή κατάσταση, όπως φαίνεται από τα τελευταία αποτελέσματά τους. Οι «φαρμακοποιοί» στην Μπουντεσλίγκα κατάφεραν να νικήσουν εκτός έδρας όχι αδύναμη Μάιντς, παρότι δύο φορές κατά τη διάρκεια του αγώνα η ομάδας του καρναβαλιού έβγανε μπροστά σε εκείνο το παιχνίδι. Ο Μεξικανός Chicharito σημείωσε χατ-τρικ και έφερε στην ομάδα του νίκη με σκορ 3:2. Στο μέσο της εβδομάδας η Λεβερκούζεν έπαιξε αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ εναντίον Μονακό, το αποτέλεσμα του αγώνα είναι ισοπαλία 1:1, και οι Monegasques ήταν σε θέση να ισοφαρίσουν μόνο στο 90+4ο λεπτό του αγώνα.

Η Μπορούσια τώρα προκαλεί αίσθηση. Η ομάδα του Tuchel σε πέντε τελευταία παιχνίδια σκόραρε 22 γκολ, δηλαδή, κατά μέσο όρο οι “σφίγγες” χτυπάνε την εστία του αντίπαλου 4,4 φορές ανά παιχνίδι. Τον τελευταίο της αγώνα η Μπορούσια Ντόρτμουντ πραγματοποίησε στο Τσάμπιονς Λιγκ εντός έδρας της εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης. Οι “σφίγγες” δύο φορές κατά τη διάρκεια του αγώνα έχαναν, αλλά πρώτα ο Aubameyang, και στη συνέχεια ο Schürrle αποκατάστησαν το status quo και στο τέλος ο αγώνας έληξε με ισοπαλία 2:2.

Πρόβλεψη

Στην πλευρά της Μπάγερ θα είναι η έδρας και οι οπαδοί της, αλλά στην πλευρά της Μπορούσια – τέλεια φόρμα και μεγάλες δυνατότητες. Με αυτή την επιλογή πιο νόστιμες φαίνονται οι «σφίγγες», για τις οποίες οι βαθμοί είναι αναγκαίοι, επειδή η αποχή της ομάδας του Tuchel από τη Βαυαρία είναι τρείς μονάδες. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση αυτή είναι: νίκη της Μπορούσιας με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,64.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *