The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Μπάγερν Μονάχου εναντίον Κολωνία

bayernmunich-koln-01-10

Μπουντεσλίγκα Γερμανίας

01/10/2016, 4:30 μ.μ.

Αρένα Allianz, Μόναχο

Η Μπάγερν Μονάχου, η οποία το τελευταίο μέσα σαββατοκύριακο έχασε για πρώτη φορά αυτή τη σεζόν, το Σάββατο εντός έδρας της θα φιλοξενεί την Κολωνία, η οποία με τη σειρά της φαίνεται πολύ καλή στο ξεκίνημα της σεζόν στην Μπουντεσλίγκα. Φυσικά, ο μεγιστάνας Βαυαρίας είναι το ξεκάθαρο φαβορί του επερχόμενου παιχνιδιού, μόνο εδώ και οι “τράγοι” έχουν κάποια πιθανότητα μιας θετικής έκβασης για τον εαυτό τους σε αυτή τη συνάντηση.

Η πρώτη ήττα

Αργά ή γρήγορα θα έπρεπε να συμβεί, και η Μπάγερν θα έχανε. Ο αντίπαλος της Μπάγερν Μονάχου δεν ήταν απλά κάποιος, αλλά η Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία την περασμένη σεζόν έφτασε στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, και έχασε από την Ρεάλ Μαδρίτης στο τέλος του αγώνα. Αλλά είναι στο Τσάμπιονς Λιγκ, στην Μπουντεσλίγκα η Μπάγερν περνάει μια χαρά, πέντε νίκες σε πέντε παιχνίδια, τρεις βαθμοί χάντικαπ στην Μπορούσια Ντόρτμουντ και +14 στη διαφορά τερμάτων.

Τρίτη στην κατάταξη

Αλλά και στην Κολωνία όλα είναι καλά. Οι “τράγοι” μετά από πέντε γύρους έχουν στο ενεργητικό τους 11 πόντους, είναι στην τρίτη θέση στην κατάταξη της Μπουντεσλίγκα, δηλαδή στη ζώνη του Τσάμπιονς Λιγκ. Στα τελευταία τρία παιχνίδια η Κολωνία είχε δύο νίκες: στην Φράιμπουργκ και Σάλκε, καθώς και ισοπαλία με τη Λειψίας. Η διάθεση της ομάδας του Shtёgera είναι μαχητική, τα παιδιά πηγαίνουν στο Μόναχο για να πολεμήσουν την ισχυρότερη γερμανική ομάδα.

Πρόβλεψη

Την περασμένη Τετάρτη η Ατλέτικο Μαδρίτης έδειξε σ’ όλον τον κόσμο πώς πρέπει παίξει κανείς εναντίον της σημερινής Μπάγερν Μονάχου: πίεση, κίνηση, αυτοαπόδοση. Φυσικά, να επαναλάβει κανείς το κατόρθωμα των “στρωματάδων” θα είναι εξαιρετικά δύσκολα, και ίσως οι “τράγοι” δε θα έπρεπε να ελπίζουν στους πόντους στο Μόναχο. Αλλά να δώσει μάχη στην πρωταθλήτρια Γερμανίας η Κολωνία είναι υποχρεωμένη. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση αυτή είναι: νίκη της Κολωνίας με χάντικαπ +2,5 με απόδοση 1,74.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *