The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Έβερτον εναντίον Κρίσταλ Πάλας

everton-crystalpalace-30-09

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

αύριο, 10:00 μ.μ.

Γκούντισον Παρκ, Λίβερπουλ

Έβερτον

Μετά από ένα πολύ καλό ξεκίνημα στην εθνική σκηνή η Έβερτον εδώ και δύο παιχνίδια στη σειρά χάνει και παράλληλα δεν μπορεί να σκοράρει στους αντιπάλους της. Η απόδοση του στοιχήματος για το γεγονός ότι οι “Μπλε” αυτή τη στιγμή θα σκοράρουν είναι 1,16.

Η ενδεκάδα του Ronald Koeman στον προηγούμενο γύρο της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας έπαιξε εκτός έδρας εναντίον της Μπόρνμουθ. Η συνάντηση ήταν αρκετά ίσια. Αλλά η νίκη, χάρη στο μοναδικό γκολ σε αυτό το παιχνίδι, πήγε στους γηπεδούχους. Το λάθος αυτό δεν επηρέασε ουσιαστικά την κατάσταση της Έβερτον, και τα «ζαχαρωτά» προς το παρόν βρίσκονται μεταξύ των ηγετών του πρωταθλήματος, κατέχοντας την πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Κρίσταλ Πάλας

Στους τρεις προηγούμενους γύρους της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας στους αγώνες με τη συμμετοχή της Κρίσταλ Πάλας δεν έχουν σημειωθεί λιγότερα από 3 γκολ ανά παιχνίδι. Η απόδοση του στοιχήματος στο γεγονός ότι ο αγώνας θα έχει συνολικά πάνω από 2,5 γκολ είναι 1,81.

Η Κρίσταλ Πάλας στον προηγούμενο αγώνα πρωταθλήματος πήρε πολύ δύσκολη εκτός έδρας νίκη. Χάνοντας κατά τη διάρκεια της συνάντησης από τη Σάντερλαντ με σκορ 0:2, η ομάδα του Alan Pardew βρήκε τη δύναμη όχι μόνο να ισοφαρίσει, αλλά και να πάρει τη νίκη στο 94ο λεπτό, χάρη στο γκολ του Christian Benteke.

Πρόβλεψη: Έβερτον – Κρίσταλ Πάλας

Είναι πάντα δύσκολο να παίξει κανείς με την Έβερτον εντός έδρας της. Η Κρίσταλ Πάλας, παρά την πολύ καλή κατάστασή της, δεν φαίνεται σαν αντίπαλος που θα μπορούσε να πάρει από τα “ζαχαρωτά” τους βαθμούς. Πιστεύουμε ότι το στοίχημα στη νίκη των γηπεδούχων σε αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να είναι νικηφόρα.

Δημοφιλές στοίχημα: νίκη της Έβερτον


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *