The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Ολυμπιακός εναντίον ΑΠΟΕΛ

olympiakospiraeus-apoel-29-09

ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Λιγκ, Φάση ομίλων

αύριο, 10:05 μ.μ.

Στάδιο Καραϊσκάκη

Στις 29 Σεπτεμβρίου του 2016 στις 10:05 μ.μ. στον επόμενο αγώνα του δεύτερου γύρο της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ στο γήπεδο «Καραϊσκάκη» ο Ολυμπιακός θα παίξει εναντίον της ΑΠΟΕΛ.

Ο πιο διάσημος σύλλογος στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός την περασμένη σεζόν κέρδισε τον επόμενο 43ο τίτλο της χώρας. Ο Ολυμπιακός εδώ και πολλά χρόνια δεσπόζει στην Super League Ελλάδας, και μέχρι στιγμής καμία από τις ομάδες δεν κατάφερε να φθάσει στο επίπεδο των “ερυθρόλευκων”. Στη νέα σεζόν η ενδεκάδα του Paulo Bento ξεκίνησε με δύο νίκες επί της Βέροιας 6:1 και Ηρακλή 1:2, ενώ στο ακραίο γύρο ξαφνικά έχασε από τη μέτρια Λάρισα 1:0. Στον 1ο γύρο της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ ο Ολυμπιακός πήγε επίσκεψη στη Young Boys. Ο αγώνας ήταν αρκετά ίσος, όπου δεν παρατηρήθηκε σαφές πλεονέκτημα από καμία από τις ομάδες. Ωστόσο, το γκολ του Καμπιάσο στο 42ο λεπτό επέτρεψε στον Ολυμπιακό να πάρει την πρώτη του νίκη στον όμιλο Β.

Με τη σειρά του ο πιο διάσημος σύλλογος της Κύπρου η ΑΠΟΕΛ, που πριν από λίγο καιρό έγινε πρωταθλητής για 25η φορά στην ιστορία της, είχε αρκετά καλό ξεκίνημα στη νέα σεζόν. Τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία, με συνολικό σκορ 12:0, έχουν σημειωθεί στους πρώτους πέντε γύρους στην πρώτη Ντιβιζιόν της Κύπρου. Όσο για τον αγώνα του πρώτου γύρου στον όμιλο Β, η ΑΠΟΕΛ εντός έδρας της έπαιξε εναντίον της Αστανά. Οι γηπεδούχοι προβλέψιμα πήραν το προβάδισμα και προσπαθούσαν να ελέγχουν την μπάλα. Παρά το γεγονός ότι η Αστανά πρώτη πήρε το προβάδισμα στο σκορ, ο Vinicius και de Kampaё έχουν φέρει στους Κύπριους την επάξια νίκη στον αγώνα.

Ο Ολυμπιακός και η ΑΠΟΕΛ μέχρι σήμερα δεν έχουν συναντηθεί μεταξύ τους ακόμη. Στον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός δεν έβγαλε την ισχυρότερη σύνθεση, και το πλήρωσε με την πρώτη ήττα στη σεζόν. Παρά το εκφραστικό παιχνίδι, όσο στην επίθεση τόσο και στην άμυνα, το επίπεδο της ΑΠΟΕΛ, κατά τη γνώμη μου, είναι χαμηλότερο από του Ολυμπιακού, ο οποίος πιθανότατα θα κερδίσει στην τάξη. Πρόβλεψη: νίκη 1.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *