The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα ΣΕΛΤΙΚ εναντίον ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

celtic-manchestercity-28-09

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ Φάση ομίλων

αύριο, 9:45 μ.μ.

Σέλτικ Παρκ

Πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη στο δεύτερο γύρο της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Σέλτικ Σκωτίας εντός έδρας της θα φιλοξενεί μια άλλη βρετανική ομάδα, την Μάντσεστερ Σίτι. Το επερχόμενο παιχνίδι μπορεί να ονομαστεί αναμέτρηση αρχών, όλες οι δυνάμεις θα ριχτούν σε αυτή τη συνάντηση όσο των «Κελτών», τόσο και των «αετών».

Συντριπτική ήττα

Η Σέλτικ υπερβάλλει στην Scottish Premier League, αλλά το πραγματικό επίπεδο αυτής της ομάδας ο καθένας μπορούσε να δει στην αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα, η οποία δεν άφησε πέτρα για πέτρα από τους “κέλτες”, νικώντας τον αντίπαλο με σκορ 7:0. Μετά από μια τέτοια ντροπή είναι δύσκολο να συνέλθεις σε σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά οι παίκτες της Σέλτικ προσπαθούν να το κάνουν. Στο εθνικό πρωτάθλημα Σκωτίας όλα είναι εντάξει για την ομάδα: στις τελευταίες τέσσερις συναντήσεις οι «λευκό-πράσινοι» κέρδισαν τρεις φορές, ένας από τους αντιπάλους ήταν η Ρέιντζερς Γλασκόβης, καθώς και μια φορά έπαιξαν ισοπαλία με την Ινβερνές.

Συντριπτική νίκη

Η Σέλτικ ηττήθηκε συντριπτικά από την Μπαρτσελόνα στο πλαίσιο του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε συντριπτικά την Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ εντός έδρας. Παρά τις τρεις μονάδες που διαθέτουν οι “αετοί”, η ομάδα του Γκουαρντιόλα ταξιδεύει στη Γλασκώβη για να κερδίσει. Ο ισπανός τεχνικός της ΜΣ θέλει το συντομότερο δυνατό να εξασφαλίσει την πρόκριση της ομάδας του στα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, έτσι ώστε για κάποιο χρονικό διάστημα να επικεντρωθεί στις εγχώριες διοργανώσεις.

Πρόβλεψη

Στη Μάντσεστερ Σίτι στο επερχόμενο παιχνίδι σίγουρα δεν θα παίξουν ο Kompany και ο De Bruyne. Αλλά, παρά τις απώλειες αυτές, στη διάθεση του Γκουαρντιόλα υπάρχει μεγάλος αριθμός ειδικευμένων παικτών, οι οποίοι την ερχόμενη Τετάρτη θα φέρουν θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα τους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση αυτή είναι: νίκη της Μάντσεστερ Σίτι με χάντικαπ -1 με απόδοση 1,49.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *