The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Γκλάντμπαχ εναντίον Μπαρτσελόνα

monchengladbach-barcelona-28-09

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ Φάση ομίλων

αύριο, 9:45 μ.μ.

Μπορούσια Παρκ

Μία από τις ισχυρότερες γερμανικές ομάδες, η Μπορούσια Γκλάντμπαχ, στο δεύτερο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ εντός έδρας της θα φιλοξενεί την ισπανική Μπαρτσελόνα. Οι εταιρείες στοιχημάτων πιστεύουν ότι ο «επιβήτορες» σχεδόν δεν έχουν καμία πιθανότητα να κερδίσουν στο επερχόμενο παιχνίδι, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Γκλάντμπαχ είναι πολύ εντός έδρας ομάδα και στο Μπορούσια Παρκ μπορεί να δώσει μάχη ακόμη και σε μία από τις ισχυρότερες ομάδες στον κόσμο.

Η Μπορούσια Γκλάντμπαχ στην Μπουντεσλίγκα εντός έδρας κερδίζει, ενώ εκτός έδρας παίζει ισοπαλία και χάνει. Ο προπονητής των «επιβητόρων» ο Αντρέ Σούμπερτ κατανοεί ότι μια τέτοια μονομέρεια αποτελεί πρόβλημα για την ομάδα με μεγάλες φιλοδοξίες, αλλά προς το παρόν δεν μπορεί να κάνει τίποτα με αυτό. Στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ η Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ έπαιξε εκτός έδρας κατά της Μάντσεστερ Σίτι, και έχασε τον αγώνα με σκορ 0:4.

Η Μπαρτσελόνα σε πέντε τελευταίους αγώνες πέτυχε τρεις νίκες επί της Σέλτικ στο Τσάμπιονς Λιγκ, επί της Λεγκάνες και Σπόρτινγκ Χιχόν στο Πριμέρα Ντιβιζιόν, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος Ισπανίας έπαιξε ισοπαλία με την Ατλέτικο και έχασε εντός έδρας από την Αλαβές. Παρά την απώλεια των μονάδων στο ισπανικό πρωτάθλημα η Μπάρσα μόλις ένα βαθμό βρίσκεται πίσω στη βαθμολογία του Πριμέρα Ντιβιζιόν από τη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς και στο Τσάμπιονς Λιγκ οι «μπλαουγκράνα» έχουν όλα καλά.

Πρόβλεψη

Για την Γκλάντμπαχ το επερχόμενο παιχνίδι είναι μια ευκαιρία να εκφραστεί, και στο θετικό αποτέλεσμα στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα θα ρίξει όλες τις δυνάμεις της. Να κερδίσει βαθμούς στον αγώνα ενάντια σε μια από τις ισχυρότερες σύγχρονες ομάδες θα είναι εξαιρετικά δύσκολο για τους «επιβήτορες», αλλά να δώσει μάχη η ομάδα του Αντρέ Σούμπερτ θα καταφέρει. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση αυτή είναι: νίκη της Μπορούσια Γκλάντμπαχ με χάντικαπ +2 με απόδοση 1,49.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *