The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Φιορεντίνα εναντίον Μίλαν

fiorentina-milan-25-09

Σέριε Α΄ Ιταλίας

Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου, 9:45 μ.μ.

Στάδιο Αρτέμιο Φράνκι, Φλωρεντία

Το κεντρικό ματς του έκτου γύρου της Σέριε A θα είναι η συνάντηση μεταξύ της Φιορεντίνα και Μίλαν. Οι μελλοντικοί αντίπαλοι βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος Ιταλίας και υπολογίζουν σύμφωνα με τα αποτελέσματα της σεζόν να μπουν στην ζώνη των Ευρωπαϊκών Κυπέλλων, οπότε η προσωπική τους συνάντηση θα είναι σίγουρα ενδιαφέρουσα.

Σε αντίθεση με τις περισσότερες ομάδες του ιταλικού πρωταθλήματος η Φιορεντίνα έχει παίξει μόλις τέσσερα παιχνίδια και όχι πέντε – ο αγώνας με τη Γένοβα αναβλήθηκε λόγω της καταρρακτώδους βροχής στη Γένοβα. Στα τέσσερα παιχνίδια οι “βιολέτες” κατάφεραν να σκοράρουν επτά βαθμούς: δύο εντός έδρας νίκες επί της Κιέβο και Ρόμα 1:0 κάθε μία, αποτελεσματική ισοπαλία με την Ουντινέζε 2:2 και η ήττα ακόμα στην αρχή του τουρνουά από τη Γιουβέντους εκτός έδρας 0:1.

Ενώ η Μίλαν με το Montello έχει αλλάξει και δείχνει καλό ποδόσφαιρο. Στην έναρξη του πρωταθλήματος υπήρχαν ήττες, αλλά στους τελευταίους δύο αγώνες η Μίλαν νίκησε τη Σαμπντόρια και Λάτσιο. Και είναι σημαντικό ότι δεν έχασε κανένα γκολ ούτε από τους Γενουάτες, ούτε από τους “αετούς”. Πριν από το επερχόμενο αγώνα στο ενεργητικό της Μίλαν είναι 9 βαθμοί και η έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Serie A. Από την τρίτη θέση του Τσάμπιονς Λιγκ τους “ερυθρόμαυρους” χωρίζει μόνο μία μονάδα. Η Μίλαν αυτή τη σεζόν έχει ήδη δείξει ότι ξέρει να παίξει καλά εκτός έδρας, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε δραστηριότητα από την ομάδα του Montella και παιχνίδι για να κερδίσει.

Πρόβλεψη

Η Μίλαν ταξιδεύει στη Φλωρεντία για να πάρει βαθμούς και δεν το κρύβει. Ο Montella σιγά-σιγά βρίσκει κλειδί για τη νέα του ομάδα και αυτό δίνει αποτελέσματα. Η Μίλαν δεν είναι ακόμα στην κορυφή της βαθμολογίας στη Serie A, αλλά ένα-δυο νικηφόρα παιχνίδια ακόμα και θα βρεθεί πολύ κοντά στην Νάπολι και Γιουβέντους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση αυτή είναι: η Μίλαν δε θα χάσει με απόδοση 1,65.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *