The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Σαιντ-Ετιέν εναντίον Λιλ

stetienne-lille-25-09

Λιγκ 1 Γαλλίας

Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου, 4:00 μ.μ.

Ζοφρουά-Γκισάρ

Αποδόσεις της εταιρείας στοιχημάτων Paris Match: νίκη της Σαιντ-Ετιέν – 2.37, ισοπαλία – 3.15, νίκη της Λιλ – 3.35.

Σαιντ-Ετιέν

Σε ένα από τα βασικά παιχνίδια του Γαλλικού γύρου οι ομάδες έρχονται με ελάχιστες απώλειες στη βασική σύνθεση. Αυτό μας επιτρέπει να δούμε σχεδόν τις μέγιστες δυνατότητες των μερών μέχρι σήμερα. Οι πιθανότητες των «πράσινων» είναι υψηλότερες όχι μόνο λόγω της σπιτικής έδρας, αλλά και χάρη σε πολύ συντονισμένη δράση στην άμυνα.

Πέντε από τα τελευταία έξι παιχνίδια η Σαιντ-Ετιέν έχει ολοκληρώσει με ισοπαλίες, τρεις με λευκές. Στην επίθεση δε δημιουργούνται αρκετές οξείς ευκαιρίες, καθώς και η εφαρμογή κουτσαίνει. Προφανώς ο έμπειρος τεχνικός Christophe Galt θα πρέπει να βγάλει συμπεράσματα σχετικά με την προηγούμενη συνάντηση στη Νάντη (0:0), όπου για τη νίκη δεν έφτασε μια μικρή προσπάθεια.

Λιλ

Εάν οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα, οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται ήδη στη “ζώνη του υποβιβασμού”. Ο Frederic Αντονέτι, όπως και ο προκάτοχός του το περασμένο φθινόπωρο, κινδυνεύει τώρα να μείνει χωρίς τη θέση του προπονητή της Λιλ. Τρεις συνεχόμενη ήττες υπέστη η ομάδα  τον Σεπτέμβριο.

Η Λιλ σκόραρε σε κάθε ένα από τα 8 τελευταία επίσημα παιχνίδια, αλλά μόνο μία φορά η αποτελεσματικότητα την βοήθειας να πάρει τη νίκη (εντός έδρας με την Ντιζόν). Τον Αύγουστο υπήρξε αποκλεισμός από την πρόκριση στο Europa League, και πιο πρόσφατα στις 20 Σεπτεμβρίου, η ομάδα έχασε εντός έδρας από τη Τουλούζ (1: 2).

Πρόβλεψη: Σεντ Ετιέν – Λιλ

Η Σαιντ-Ετιέν παραδοσιακά είναι ο πιο δύσκολος αντίπαλος, ο οποίος δρα εντός έδρας του. Στις δύο τελευταίες περιπτώσεις η Λιλ έχανε στο Ζοφρουά-Γκισάρ με το σκορ 2:0, αλλά δεν μπορεί να κερδίσει εδώ και πέντε χρόνια.

Δημοφιλές στοίχημα: Νίκη της Σετν-Ετιέν


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *