The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Τουλούζ εναντίον Παρί Σεν Ζερμέν

toulouse-psg-23-09

Λιγκ 1 Γαλλίας

αύριο, 9:45 μ.μ.

Στάδιο της Τουλούζ

Τον έβδομο γύρο της γαλλικής Λιγκ 1 θα ανοίξει η αναμέτρηση μεταξύ της Τουλούζ, η οποία δείχνει πολύ καλά αποτελέσματα στα τελευταία παιχνίδια, και της Παρί Σεν Ζερμέν. Αυτός ο αγώνας μπορεί να ονομαστεί επίκεντρο της περιοδείας, καθώς και οι δύο ομάδες βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος Γαλλίας.

Δύο νίκες στη σειρά

Στα τελευταία πέντε ματς η Τουλούζ κέρδισε τρεις φορές με μία ισοπαλία και μία ήττα. Θύματα της ομάδας του Pascal Duprat ήταν Μπορντό, Λιλ και Γκινγκάμπ. Ισοπαλία συνέβη με τη Σαιντ-Ετιέν και έχασαν οι “μοβ” εκτός έδρας από την Μπαστιά. Μετά από έξι γύρους των παιχνιδιών στο ενεργητικό της Τουλούζ είναι 11 πόντοι και αυτή η ομάδα απέχει δύο μονάδες από την ΠΣΖ. Εντός έδρας της η ενδεκάδα του Duprat έπαιξε δύο παιχνίδια, στα οποία σημείωσε δύο νίκες.

Με τη σειρά της η ΠΣΖ επέστρεψε πίσω στο δρόμο της νίκης. Στα τελευταία δύο ματς στη Λιγκ 1 η ομάδα του Unai Emery κέρδισε δύο νίκες με συνολικό σκορ των 9:0. Εκτός έδρας οι Παριζιάνοι ήταν ισχυρότεροι της Κάν 6:0, ενώ εντός έδρας τους νίκησαν 3:0 την Ντιζόν. Παρά αυτά τα αποτελέσματα η ΠΣΖ προς το παρόν μόνο ελπίζει να ανακτήσει το προβάδισμα στο βαθμολογικό πίνακα της Λιγκ 1. Στην τρέχουσα σεζόν θα είναι πολύ δύσκολο για τους “κόκκινο-μπλε” να κερδίσουν τον τίτλο, από ό, τι σε προηγούμενες σεζόν. Στην Τουλούζη η πρωτευουσιάνικη ομάδα πάει αποκλειστικά για τη νίκη.

Πρόβλεψη

Οι Παριζιάνοι σημείωσαν μια καλή πορεία και θα προσπαθήσουν να την υποστηρίξουν στο επερχόμενο παιχνίδι εναντίον Τουλούζ. Ξέρουν πολύ καλά να παίξουν εκτός έδρας, οπότε ο παράγοντας της έδρας δεν πρέπει να αποτελέσει εμπόδιο για τους Παριζιάνους στην επίτευξη μιας άλλης νίκης. Με τη σειρά της και η Τουλούζ παίζει πολύ καλά εντός έδρας, απλά είναι πάρα πολύ διαφορετικές οι κατηγορίες των μελλοντικών αντιπάλων. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση αυτή είναι: η νίκη της ΠΣΖ με απόδοση 1,48.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *