The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Βαλένθια εναντίον Αλαβές

valencia-alaves-22-09

Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας

αύριο, 11:00 μ.μ.

Μεστάγια

Ένα από τα παιχνίδια του πέμπτου γύρου της Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ της Βαλένθια και της Αλαβές. Η Βαλένθια ξεκίνησε άσχημα τη σεζόν 2016-17, ενώ η Αλαβές έγραψε τη δυνατότερη αίσθηση στο ισπανικό ποδόσφαιρο των τελευταίων χρόνων. Παρά το γεγονός αυτό, οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν τις “νυχτερίδες” ξεκάθαρο φαβορί του επερχόμενου παιχνιδιού και αναμένουν τη νίκη της Βαλένθιας.

Μηδέν στον κουμπαρά

Στο ενεργητικό της Βαλένθιας είναι μηδέν βαθμοί μετά από τους πρώτους τέσσερις γύρους. Η ενδεκάδα του Paco Ayerstana δεν παίζει καλά ούτε στην άμυνα ούτε στην επίθεση. Οι “νυχτερίδες” ηττήθηκαν από: τη Λας Πάλμας, Έιμπαρ, Ρεάλ Μπέτις και Ατλέτικ. Σε αυτά τα τέσσερα παιχνίδια η Βαλένθια έχει σκοράρει πέντε γκολ και δέχτηκε δέκα!

Καλές στατιστικές

Σε αυτό το πλαίσιο οι στατιστικές της Αλαβές φαίνονται μια χαρά. Κατά τους πρώτους τέσσερις γύρους της Πριμέρα Ντιβισιόν σεζόν 2016-17 οι Βάσκοι δεν έχουν χάσει ούτε μία φορά, παίζοντας τρεις φορές ισοπαλία με την Ατλέτικο Μαδρίτης, Σπόρτινγκ Χιχόν και Ντεπορτίβο, καθώς και νικώντας εκτός έδρας τη Μπαρτσελόνα. Η ομάδα του Mauricio Pellegrino σκόραρε τρία γκολ και δέχτηκε μόλις δύο. Δεν μπορούμε να πούμε ότι οι Βάσκοι έχουν εξαιρετική επίθεση, όπως και να’ χει μετρούν λιγότερα γκολ ανά παιχνίδι – δεν είναι το καλύτερο αποτέλεσμα, αλλά το γεγονός ότι η Αλαβές έχει εξαιρετική άμυνα δεν προκαλεί καμία αμφιβολία.

Πρόβλεψη

Η Βαλένθια δεν μπορεί να βρει τον τρόπο του παιχνιδιού της, οι παίκτες δεν έχουν αρκετή συνεννόηση μεταξύ τους, ειδικά στην άμυνα. Με τη σειρά της η Αλαβές έχει καλά κτισμένο παιχνίδι της άμυνας, αλλά στην επίθεση λείπουν οι ικανοί παίκτες. Με αυτά τα αρχικά δεδομένα μπορούμε να πούμε ότι το επερχόμενο παιχνίδι δύσκολο θα βγει αποτελεσματικό, γι’ αυτό η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση αυτή είναι: under 3.0 με απόδοση 1,52.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *