The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Βαλένθια εναντίον Μπαρτσελόνα

valencia-barcelona-22-10

Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας

αύριο, 5:15 μ.μ.

Μεστάγια

Η πρόβλεψή μου: Οι γηπεδούχοι με απόδοση 1,5.

Ένα από τα βασικά παιχνίδια της αγωνιστικής ημέρας θα πραγματοποιηθεί στο La Liga στο γήπεδο «Μεστάγια», όπου στο 9ο γύρο η Βαλένθια θα φιλοξενήσει τη νυν πρωταθλήτρια της χώρας την Μπαρτσελόνα Καταλονίας. Εντός έδρας η Βαλένθια δεν μπορεί να νικήσει τους Καταλανούς από το 2007. Οι “Μπλαουγράνα” είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος για τις “νυχτερίδες”, οι οποίες κατά τη διάρκεια των προηγούμενων 18 προσωπικών συναντήσεων στο πλαίσιο της Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας έχουν κερδίσει μόνο δύο φορές (στο “Καμπ Νόου”), έχοντας χάσει 11 παιχνίδια. Φαίνεται ότι σε αυτό το σημείο μπορούμε να βάλουμε τελεία και να μείνουμε απολύτως ήρεμοι σε μια σίγουρη νίκη της Μπάρτσα. Αλλά είναι περίεργο σε αυτό το ζευγάρι, ότι από το Δεκέμβρη του 2007 η εκτός έδρας Μπαρτσελόνα κατάφερε μόνο μία φορά να πάρει συντριπτική νίκη (0:3), και μόνο 3 ελάχιστες νίκες. Και είναι κατά τη διάρκεια των 12 επίσημων επισκέψεων στη Βαλένθια.

Σε όποια χάλια κατάσταση και να ήταν οι “νυχτερίδα”, αλλά παίζοντας στο «Μεστάγια» βρίσκουν σχεδόν πάντα τη δύναμη για την απόκρουση στους μεγιστάνες του πρωταθλήματος. Αρκεί να θυμηθούμε πριν από ένα χρόνο στην εκτός έδρας Μπαρτσελόνα πολλοί προέβλεψαν επίσης μια εύκολη νίκη επί της Βαλένθιας. Από τις εταιρείες στοιχημάτων οι Καταλανοί είχαν έντονη συμπάθεια με απόδοση 1.22. Αλλά όπως πάντα, με ένα μέσο όρο 1,5. Η ομάδα του Luis Enrique τότε έδειχνε εξαιρετικά αποτελέσματα. Την παραμονή της πτήση για τη Βαλένθια οι Καταλανοί σκότωσαν στο “Καμπ Νόου” τη Ρεάλ Σοσιεδάδ των Βάσκων (4:0), και πιο πριν τη Ρεάλ Μαδρίτης (4:0), και με την υποστήριξη των κερκίδων τους χωρίς προβλήματα νίκησαν την Βιγιαρεάλ (3:0) και τη Ρόμα (6:1) στο Τσάμπιονς Λιγκ. Με γκολ διακρίθηκαν και οι τρεις αμίμητοι σκόρερ των “μπλαουγράνα”.

Τα “ποντίκια”, εκείνη τη στιγμή, τραβιόταν στη δεύτερη δεκάδα, και στο ίδιο το παιχνίδι ήρθαν με τερατώδεις ανθρώπινες απώλειες, γεγονός που καθιστούσε σχεδόν μηδενική πιθανότητα όχι μόνο να κερδίσουν, αλλά ακόμη και για μια ισοπαλία. Και όμως η Βαλένθια κατάφερε να πάρει βαθμούς από την φαινομενική Μπαρτσελόνα – 1:1. Αναμφίβολα, τα προβλήματα προσωπικού των δύο ομάδων σε αυτό το παιχνίδι, όπως και με αγωνιστική φόρμα, έμμεσα μπορούν να επηρεάσουν την έκβαση της συνάντησης. Αλλά μήπως το παραπάνω παράδειγμα λέει το αντίθετο; Αυτό δεν είναι μια μεμονωμένη περίπτωση, όταν άρρωστη κατά τη διάρκεια της σεζόν Βαλένθια εντός έδρας της δίνει την επιτυχή μάχη στη Μπαρτσελόνα.

Η “μπλαουγράνα” σ’ αυτόν τον αγώνα επιτέλους έρχεται τέταρτη στην κατάταξη. Εκτός από όλα, στον ισημερινό αυτής της εβδομάδας θα παίξει δύσκολο παιχνίδι στο Τσάμπιονς Λιγκ εναντίον της ΜΣ με επικεφαλή τον πρώην προπονητή των Καταλανών Πέπε Γκουαρντιόλα. Οι Καταλανοί στην αρχή της σεζόν δεν είναι τόσο σταθεροί σε σύγκριση με το παρελθόν. Συντριπτικές νίκες κυρίως προκύπτουν με αδύναμους αντιπάλους. Η πρόσφατη ήττα στο Βίγκο (4:3), καθώς και αποτυχία στον 3ο γύρο στο “Καμπ Νόου” από την Αλαβές (με 2 σουτ στο στόχο ενάντια 4) εύγλωττα δείχνουν όχι την καλύτερη αγωνιστική φόρμα της Μπαρτσελόνα. Η 4η θέση στον πίνακα και 10 παθητικά γκολ αυτό είναι καλό αποτέλεσμα για να πηγαίνει φαβορί στη Βαλένθια με απόδοση 1.4;

Μετά από τέσσερις ήττες στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος η διοίκηση των “ποντικιών” Los Ches έχει απολύσει τον Πάκο Ayestarana για μη ικανοποιητικό αποτέλεσμα του προπονητικού έργου και ο διάδοχός του στο τιμόνι έγινε ο χαρισματικός Cesare Πραντέλι. Ο Ιταλός τεχνικός έχει πλούσια εμπειρία. Μαζί του η εθνική Ιταλίας το 2012 έφτασε μέχρι τον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, νικώντας στο ημιτελικό τη Γερμανία (2:1). Και ένα χρόνο αργότερα ο ίδιος οδήγησε την εθνική στην τρίτη θέση στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών. Ο Πραντέλι έκανε το ντεμπούτο του με την καινούρια ομάδα με τη νίκη στον τελευταίο γύρο εναντίον Σπόρτινγκ Χιχόν – 1:2. Είναι σαφές ότι η Σπόρτινγκ δεν είναι η ομάδα, ο αγώνας με την οποία μπορεί να είναι αποκαλυπτικός. Και όμως, είναι πιθανό ότι η πρώτη νίκη με τον Πραντέλι βοήθησε τη Βαλένθια να ανεβάσει το ηθικό της πριν από τον αγώνα με την πρωταθλήτρια. Ως εκ τούτου, λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω, δεν περιμένω εύκολη νίκη της Μπαρτσελόνα στο «Μεστάγια». Η πρόβλεψή μου: Οι γηπεδούχοι με απόδοση 1,5.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *