The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Λέστερ Σίτι εναντίον Τσέλσι

leicester-chelsea-20-09

Λιγκ Καπ Αγγλίας, Τρίτος γύρος

αύριο, 9:45 μ.μ.

Στάδιο King Power

Η Λέστερ πρέπει από τώρα να σκέφτεται για το μέλλον της και ότι θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να φτάσει στα ευρωπαϊκά Κύπελλα δια μέσου Premier League αυτήν τη σεζόν. Η έναρξη της σεζόν για τις “αλεπούδες” δεν ήταν πάρα πολύ καλή, και οι αντίπαλοι απέναντι στην ομάδα του Ranieri έχουν διαφορετική στάση από ό, τι στην αρχή της περασμένης σεζόν, γι’ αυτό τα τουρνουά, όπως Λιγκ Καπ Αγγλίας και το FA Cup αποκτούν για τη Λέστερ Σίτι μεγαλύτερη σημασία από ό, τι την περασμένη σεζόν, ως μια ευκαιρία να προκριθούν μέσω αυτών των αγώνων στην Ευρώπη για την επόμενη σεζόν.

Δύο νίκες στη σειρά

Η Λέστερ Σίτι συνέρχεται μετά από μια δύσκολη έναρξη. Στο μέσο της εβδομάδας οι “αλεπούδες” γοητευτικά έπαιξαν τον πρώτο τους αγώνα στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, νικώντας εκτός έδρας τη Μπριζ του Βελγίου με σκορ 3:0. Το περασμένο Σάββατο στην Premier League η Λέστερ επίσης με σιγουριά νίκησε τη Μπέρνλι 3:0. Στο επερχόμενο παιχνίδι οι “αλεπούδες” θα προσπαθήσουν να κερδίσουν και τη Τσέλσι.

Δύο ματς χωρίς νίκες

Ενώ ο Αντόνιο Κόντε και η ομάδα του ξεκίνησαν θαυμάσια στην Premier League της σεζόν 2016-17. Οι “μπλε” νίκησαν τη Γουέστ Χαμ, Γουότφορντ και Μπέρνλι, αλλά σκόνταψαν στη Σουόνσι, από τη Λίβερπουλ έχασαν. Το ματς με τη Λέστερ είναι πολύ σημαντικό, αλλά σε μόλις τέσσερις μέρες οι “αστυνομικοί” θα παίξουν το ντέρμπι του Λονδίνου κόντρα στην Άρσεναλ στο πλαίσιο της Premier League. Εκτός από τη συνήθη επιθυμία να κερδίσει τον αντίπαλο, η ομάδα του Κόντε πρέπει να καλύψει τη διαφορά με τον ηγέτη, που έφυγε μπροστά, δηλαδή, τη Μάντσεστερ Σίτι, αποχή από την οποία είναι ήδη πέντε μονάδες.

Πρόβλεψη

Η Λέστερ στο επερχόμενο αγώνα χρειάζεται τη νίκη πιο πολύ, επιπλέον, ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο των «αλεπούδων», αλλά παρά το γεγονός αυτό, για κάποιο λόγο οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν την ομάδα του Ranieri αουτσάιντερ. Η Δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Λέστερ δε θα χάσει με απόδοση 1,63.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *