The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Βόλφσμπουργκ εναντίον Μπορούσια Ντόρτμουντ

wolfsburg-dortmund-20-09

Μπουντεσλίγκα Γερμανίας

αύριο, 9:00 μ.μ.

Φόλκσβαγκεν Αρένα

Το κεντρικό ματς του τέταρτου γύρου στην Μπουντεσλίγκα θα πραγματοποιηθεί στο Βόλφσμπουργκ, όπου η τοπική ομάδα θα φιλοξενεί την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Ο Dieter Hecking χτίζει τη νέα Βόλφσμπουργκ με μια ισχυρή άμυνα και μια καλά χτισμένη επίθεση. Με τη σειρά του ο Tuhel σχεδόν ολοκλήρωσε την Μπορούσια του, η οποία είναι πολύ καλή στην επίθεση, όπως αποδεικνύεται από τις δύο τελευταίες νίκες, που διοργάνωσε η ομάδα αυτή.

Λύκοι «δεν χάνουν»

Τρεις αγώνες στην Μπουντεσλίγκα τη σεζόν 2016-17 οι «λύκοι» δε χάνουν, όμως, δε σκοράρουν και πολύ. Μόνο δύο γκολ από τη Βόλφσμπουργκ μπήκαν στην εστία των αντιπάλων, δηλαδή, της Άουγκσμπουργκ. Με την Κολωνία και τη Χοφενχάιμ η ομάδα του Dieter Hecking έπαιξε λευκή ισοπαλία. Παρά το γεγονός αυτό, σύντομα οι «λύκοι» θα σκάσουν, επειδή η μεσαία γραμμή αυτής της ομάδας δεν είναι κακή, και στο κεντρικό σημείο παίζει ο επιθετικός της εθνική Γερμανίας ο Μάριο Γκόμεζ.

Κανένα πρόβλημα

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ είναι αυτή που δεν έχει προβλήματα με το να σκοράρει γκολ. Οι “σφίγγες” στο μέσο της εβδομάδας στον πρώτο γύρο του Champions League στη Βαρσοβία κέρδισαν την τοπική Λέγκια με σκορ 6:0. Και το ίδιο πράγμα έκαναν το περασμένο Σάββατο με την καημένη την Ντάρμστατ, αλλά στην Μπουντεσλίγκα. Η Βόλφσμπουργκ, φυσικά, δεν θα τους αφήσει να συμπεριφέρονται έτσι με τον εαυτό της, όπως έκανε η Λέγκια και η Ντάρμστατ, αλλά εύκολα δεν θα περάσει η ομάδα του Dieter Hecking στο επερχόμενο παιχνίδι.

Πρόβλεψη

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ έχει αποκτήσει τέλεια φόρμα, και στην κατάταξη μετά την ήττα από τη Λειψία οι “σφίγγες” ήδη βρίσκονται τρεις μονάδες πίσω από τη Μπάγερν, η οποία είναι πρώτη, οπότε στο Βόλφσμπουργκ η ομάδα του Tuchel πάει αποκλειστικά για τη νίκη. Οι “λύκοι”, φυσικά, θα παλέψουν με την Μπορούσια, αλλά να αντισταθούν σε τέτοια μηχανή, όπως είναι τώρα η Μπορούσια, θα είναι εξαιρετικά δύσκολα. Η Δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: νίκη της Μπορούσια με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,41.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *