The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Εσπανιόλ εναντίον Ρεάλ

espanyol-realmadrid-18-09

Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας

Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου, 9:45 μ.μ.

Εστάδι Κορνέλλα-Ελ Πρατ

Ο βασιλικός σύλλογος επωφελήθηκε από τα δώρα από την Μπρτσελόνα και τη Λας Πάλμας, οι οποίες έχασαν τους αγώνες τους και μόνη της πήρε την πρώτη θέση στην Πριμέρα Ντιβισιόν. Θα μπορέσουν οι φιλοξενούμενοι να σταματήσουν την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος;

Εσπανιόλ Οι Καταλανοί ακόμα δε γνωρίζουν τη γεύση της νίκης αυτή τη σεζόν. Στο ενεργητικό τους είναι μόνο 2 ισοπαλίες στην Πριμέρα Ντιβισιόν, παρά το γεγονός ότι τα περισσότερα γκολ (7 γκολ) από την ομάδα του Sanchez Flores σκόραραν μόνο οι ομάδες από την πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος. Αλλά στα παθητικά γκολ η Εσπανιόλ έχει ένα ισχυρό προβάδισμα αυτή τη στιγμή, 9 σε τρία παιχνίδια.

Ο σύλλογος ξεκίνησε ανεπιτυχώς το πρωτάθλημα, αρχής γενομένης με την ήττα από τη Σεβίλλη (4:6) σε ένα αξέχαστο αγώνα. Στη συνέχεια, ακολούθησε ήδη αναφερόμενη ισοπαλία με την Μάλαγα (2:2) στο δεύτερο γύρο της Πριμέρα Ντιβισιόν και με τη Ρεάλ Σοσιεντάντ (1:1) στο τελευταίο παιχνίδι της ομάδας. Εν το μεταξύ οι “παπαγάλοι” πρώτοι άνοιξαν το σκορ, αλλά επέτρεψαν στους Βάσκους να ισοφαρίσουν.

Τρία από τα επτά γκολ, που έχει σημειώσει η καταλανική ομάδα, είναι στο λογαριασμό του μέσου Gerard Moreno, τα οποία τα σκόραρε στα παιχνίδια με τη Μάλαγα (διπλό) και τη Σεβίλλη. Ο καλύτερος παίκτης της ομάδας στο σύστημα γκολ+ασίστ είναι ο Pablo Piatti. Ο Αργεντινός σκόραρε δύο φορές στο πρωτάθλημα και έδωσε 3 ασίστ.

Δύο βαθμοί στην έναρξη της Πριμέρα δεν είναι ακριβώς αυτό που περιμένανε οι Κινέζοι επενδυτές από το Sanchez Flores. Γι’ αυτό η πιθανή ήττα από τη Ρεάλ μπορεί να οδηγήσει στην πρώτη παραίτηση του προπονητή στην Πριμέρα Ντιβισιόν.

Ρεάλ

Οι “μαρέγκες” προβλέψιμα νίκησαν την Οσασούνα (5:2) στον τρίτο γύρο της Πριμέρα και με 9 πόντους ανέβηκαν στην καθαρή πρώτη θέση στο πρωτάθλημα Ισπανίας. Με το σκορ 5:0 υπέρ η ομάδας του Ζινεντίν Ζιντάν έχει χαλαρώσει τόσο πολύ, που έχασε 2 γκολ και θα μπορούσε να χάσει ακόμη περισσότερα, επειδή η “Οσά” δεν έχει εφαρμόσει το πέναλτι.

Με γκολ ήδη στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης με την Οσασούνα γιόρτασε την πολυαναμενόμενη επιστροφή του στο γήπεδο ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Σκόρερ των  “βασιλιάδων” μόλις τώρα έχει γίνει καλά μετά από τον τραυματισμό στο τελικό του Euro 2016. Μετά από το γκολ που έβαλε, ο Πορτογάλος δεν ενδιαφερόταν πολύ για το παιχνίδι και μέχρι τέλος της αναμέτρησης έκανε μόνο 23 ασίστ και μια φορά ακόμα χτυπήσει στην εστία των αντιπάλων.

Δεν παίζουν εναντίον των «παπαγάλων» ο Isco, ο οποίος εξακολουθεί να θεραπεύει τον αστράγαλο. Αλλά, όπως έδειξε το παιχνίδι ενάντια στην Οσασούνα, 100% για την επόμενη μάχη θα είναι έτοιμοι ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Καρίμ Μπενζεμά.

Ο Florentino Perez είπε το καλοκαίρι ότι η ομάδα του δεν χρειάζεται τους νέους παίκτες, επειδή όλοι οι καλύτεροι παίκτες ήδη παίζουν στην Ρεάλ. Αλλά τώρα ξέρουμε ότι η FIFA έχει επιβάλει στους «μπλάνκους» απαγόρευση μεταφοράς μέχρι το χειμώνα του 2018. Αυτό σημαίνει ότι για δύο παράθυρα μεταφοράς στην Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα είναι σε θέση να συμμετάσχει κανένας ποδοσφαιριστής.

Πρόβλεψη για τον αγώνα Εσπανιόλ – Ρεάλ:

Ο σύλλογος της Μαδρίτης έχει αποκτήσει λυσσαλέα φόρμα στην Πριμέρα. Να πιστέψει κανείς ότι η Εσπανιόλ θα μπορέσει να την σταματήσει είναι πολύ δύσκολο. Αλλά οι Καταλανοί, με τη σειρά τους, μπορούν άνετα να σκοράρουν στη Ρεάλ, το οποίο σημαίνει ότι μας περιμένει αποτελεσματικός αγώνας. Σίγουρα θα σημειώσει γκολ ο “πεινασμένος” Κριστιάνο Ρονάλντο. Αναμένουμε τη νίκη των «μαρέγκων» με δύο ή τρία γκολ, και δεν αποκλείουμε ότι και οι «παπαγάλοι» θα σκοράρουν επίσης.

Προτεινόμενο στοίχημα: over (2,5) με απόδοση 1,87.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *