The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Μπορούσια Ντόρτμουντ εναντίον Ντάρμσταντ

dortmund-darmstadt-17-09

Τρίτος γύρος της Μπουντεσλίγκα

17/9/2019, 4:30 μ.μ.

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ μαγευτικά έπαιξε στη Βαρσοβία, όπου νίκησε την τοπική Λέγκια στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ με σκορ 6:0 και έδειξε το πραγματικό της επίπεδο. Τώρα οι «μέλισσες» εντός έδρας τους στον τρίτο γύρο της Μπουντεσλίγκα θα φιλοξενεί την Ντάρμσταντ, η οποία εκτός εποχή έχει χάσει μερικούς από τους ηγέτες της, καθώς και τον προπονητή.

Μετά από τη Λειψία

Στο δεύτερο γύρο η Μπορούσια Ντόρτμουντ δεν κατάφερε να ξεπεράσει την αντίσταση του καινούριου της ελίτ, ομάδας της ΡΜ Λειψίας. Η ομάδα της Ανατολικής Γερμανίας αρκετά καλά έπαιξε εκείνο τον αγώνα και στο τέλος σκόραρε ένα γκολ, που ήταν τελικά νικηφόρο. Η Μπορούσια έλαβε ικανοποίηση ως νίκη εκτός έδρας επί της Λέγκια στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό για τις «μέλισσες», θα προσπαθήσουν να κάνουν το ίδιο όπως έκαναν με τους «στρατιώτες» και τα «κρινάκια».

Μία νίκη υπάρχει

Με τη σειρά της η Ντάρμσταντ, επίσης, δεν είναι τόσο απλή ομάδα. Η ομάδα είχε αρκετές απώλειες εκτός εποχής, αλλά η ζωή συνεχίζεται, και οι “κρίνοι” αναπτύσσονται περαιτέρω. Μετά την ήττα στον πρώτο γύρο από την Κολωνία ακλούθησε εντός έδρας παιχνίδι με την Άιντραχτ, όπου οι παίκτες της Φραγκφούρτης ήταν ξεκάθαρο φαβορί. Για πολύ καιρό στο γήπεδο ήταν ίσο παιχνίδι, αλλά στο 90ο λεπτό ο Sirigu κατάφερε να κάνει μία αποτελεσματική ενέργεια, η οποία ήταν μοναδική στον αγώνα και έφερε στην Ντάρμσταντ την πρώτη νίκη της σεζόν.

Πρόβλεψη Η Μπορούσια Ντόρτμουντ στην αρχή έχασε εντός έδρας της από τη Μπάγερν Μονάχου τον αγώνα για το Super Cup Γερμανίας, και στη συνέχεια με μεγάλη δυσκολία νίκησε τη Μάιντς. Το Signal-Iduna-Park έχει επιθυμήσει μεγάλη νίκη των “Πρώσων”, και η Ντάρμσταντ δεν είναι ο ισχυρότερος αντίπαλος, αλλά ικανός να βλάψει με γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: over 3.0 με απόδοση 1,43.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *