The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Φέγενορντ εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

feyenoord-manchesterunited-15-09

ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Λιγκ Φάση ομίλων

Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου, 8:00 μ.μ.

Ντε Κάιπ, Ρότερνταμ, Zuid-Holland

Ο κύριος υποψήφιος για τον τίτλο, σύμφωνα με τα γραφεία στοιχημάτων θα πάει να επισκεφθεί το χάλκινο πρωταθλητή του τελευταίου πρωταθλήματος Ολλανδίας.

Στον ίδιο όμιλο θα συναντηθούν παράλληλα Ζαριά – Φενέρμπαχτσε, όπου επίσης πολλά θέματα θα αποφασιστούν στην κατανομή της εξουσίας στην τετράδα.

Φέγενορντ “Υπερηφάνεια του Νότου” μετά από τέσσερις αγώνες στο πρωτάθλημα της Ολλανδίας είναι στην πρώτη θέση με 100% αποτέλεσμα νίκες. Στο παθητικό της ομάδας είναι μόνο ένα γκολ από την Εξέλσιορ (4:1) στον τέταρτο γύρο του πρωταθλήματος. Τα θετικά γκολ όμως είναι 12.

Ωστόσο, υπάρχει και μία ήττα της Φέγενορντ αυτή τη σεζόν. Ως μέρος του Super Bowl της χώρας η ομάδα του Gio van Bronckhorst έχει χάσει από την πρωταθλήτρια Αϊντχόφεν ΠΣΦ (0:1). Ενώ πριν οι παίκτες του Ρότερνταμ δεν έχαναν από τον Φεβρουάριο, όταν στο πρωτάθλημα ήταν ασθενέστεροι της Ζβόλε (1:3).

Κανέναν από τους βασικούς παίκτες εκτός εποχής η ομάδα δεν έχει χάσει, αντίθετα έχει γίνει ισχυρότερη. Το καλοκαίρι ο σύλλογος έχει ενισχύσει τον ανταγωνισμό μεταξύ των τερματοφυλάκων, μετά την αγορά του τερματοφύλακα Μπραντ Τζόουνς. Ακόμα στο Ρότερνταμ ήρθαν ο Nicolai Jorgensen και ο Steven Bergheys.

Γνωρίζουμε ότι κατά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θα παίξουν ο βασικός τερματοφύλακας Kenneth Vermeer και ο αμυντικός Mikel Nelom. Δεν έχει γίνει καλά μετά από τραυματισμό και ο καλύτερος σκόρερ της Φέγε ο Elzhero Ελίγια, ο οποίος σκόραρε 3 γκολ σε δύο αγώνες του πρωταθλήματος.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Συλλογή των τίτλων του Ζοζέ Μουρίνιο είναι γεμάτη από διάφορα τρόπαια, μεταξύ των οποίων υπήρχε θέση και για το Κύπελλο UEFA 2002/2003. Έτσι τώρα ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να προσθέσει στο προσωπικό του μουσείο μετάλλιο του νικητή του Europa League. Ενώ ο Zlatan Ibrahimovic ακόμα δεν έχει καμία νίκη στο Champions League ούτε στο LE, και ως εκ τούτου ο Σουηδός πρέπει να χρησιμοποιήσει την ευκαιρία.

Οι Άγγλοι δεν έχουν χάσει ακόμα αυτή τη σεζόν και με τον “Ειδικό” έχουν κερδίσει 4 νίκες σε διάφορους διαγωνισμούς. Τρεις – στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας και μία – στο Σούπερ Καπ Αγγλίας, όπου νικήθηκε η πρωταθλήτρια Λέστερ (2:1).

Τρία γκολ στο πρωτάθλημα συν ένα στον εναρκτήριο αγώνα της σεζόν είναι στο λογαριασμό του Zlatan, ο οποίος δεν έχει σκοράρει για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μόνο στον τελευταίο αγώνα ενάντια της Χαλ (1:0). Νίκη σε αυτό το παιχνίδι στην ομάδα έφερε ο νέος (18 ετών) Marcus Reshford, ο οποίος έπαιξε μόνο 12 παιχνίδια στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας στις δύο σεζόν. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου ο επιθετικός έχει σκοράρει 6 φορές.

Πρόβλεψη για τον αγώνα Φέγενορντ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:

Αναμένουμε όμορφο και ανοιχτό παιχνίδι και από τους δύο συλλόγους, γιατί απλά δεν ξέρουν πώς να παίζουν από την άμυνα. Οι γηπεδούχοι έχουν μια θαυμάσια επιλογή μεταξύ των επιθετικών παικτών και αυτό υποστηρίζει ο αριθμός των γκολ που έχουν σημειώσει οι παίκτες του Ρότερνταμ στην Ερεντιβίζιε. Ναι, η Φέγενορντ παίζει καλά στην άμυνα, αλλά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Ibrahimovic στη σύνθεση η ίδια η μοίρας λέει να πάει μπροστά και να σκοράρει ξανά και ξανά πολύ και σε διαφορετικές γεύσεις. Επιπλέον, οι Βρετανοί προφανώς δεν μπορούν να συγκριθούν με τους πρώην αντιπάλους των Ολλανδών στο πρωτάθλημα.

Συνιστώμενη πρόγνωση: over 2,5 με απόδοση 1.86.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *