The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Γιουβέντους εναντίον Σεβίλλη

juventus-sevilla-14-09

 ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ Φάση ομίλων

αύριο, 9:45 μ.μ.

Στάδιο Γιουβέντους

Η πρωταθλήτρια Ιταλίας θα συναντηθεί με τον κύριο ειδικό στις νίκες στο Europa League. Τώρα, όμως, οι Ισπανοί έχουν νέο προπονητή και μάλλον θα είναι ενδιαφέρον για αυτόν να αγωνιστεί για τη νίκη στο Champions League.

Γιουβέντους

Η ομάδα από το Τορίνο θεωρείται από τους ειδικούς ως μία από τους διεκδικητές για τη νίκη στο Champions League. Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη, διότι στην τελευταία σεζόν η  «Γριά κυρία» έχει αποκλειστεί στους 16, χάνοντας εκεί από τη Μπάγερν (2:2, 2:4 ) στην παράταση. Και πριν από 2 χρόνια τους Ιταλούς σταμάτησε η Μπαρτσελόνα (1:3) μόνο στον τελικό του Champions League.

Η ομάδα του Massimiliano Allegri σίγουρα ξεκίνησε στην τρέχουσα Σέριε A, όπου κέρδισε 3 νίκες σε τρία παιχνίδια. Πρώτα εντός έδρας οι Τορίνιοι υπερίσχυσαν τη Φιορεντίνα (2:1), και στη συνέχεια νίκησαν τη Λάτσιο (1:0) εκτός έδρας. Στο ματς με τη Σασσουόλλο (3:1) η Γιουβέντους πήρε τη νίκη αρκετά εύκολα χάρη στο γρήγορο διπλό του Γονσάλο Ιγκουάνα.

Για χάρη του αγώνα σε δύο μέτωπα ο ιταλικός γκραντ έχει ξοδέψει για τις μεταφορές 162.5 εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο, ο σύλλογος πούλησε παίκτες αξίας 163.7 εκατομμύρια ευρώ – έτσι ώστε κέρδισε κατά τη διάρκεια της περιόδου εκτός εποχής. Η μερίδα του λέοντος των χρημάτων έχει ξοδευτεί στις μεταφορές τους Gonzalo Higuain (90 εκατ.) και Miralema Pyanich (32 εκατ.). Ο σύλλογος κατάφερε να επιστρέψει αυτά τα χρήματα λόγω μεταβάσεων του Πολ Πογκμπά (105 εκατομμύρια ευρώ) στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και του Άλβαρο Μοράτα (30 εκατ.) στη Ρεάλ.

Μεταξύ εκείνων που σίγουρα δεν θα παίξουν εναντίον της Σεβίλλης είναι εδώ και καιρό τραυματισμένοι ο μέσος Claudio Marchisio και Stefano Sturaro. Αλλά στο γήπεδο θα εμφανιστεί και θα κάνει το ντεμπούτο του με τη μπλούζα της Γιουβέντους στο Champions League ο καινούριος αρχηγός της εθνικής Βραζιλίας ο Dani Alves.

Σεβίλλη Ο σύλλογος από την Ανδαλουσία στην προηγούμενη σεζόν ήταν μαζί στον όμιλο με τη Γιουβέντους και το πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας έχασε με σκορ 0:2. Εντός έδρας η Σεβίλλη πήρε την εκδίκηση και κέρδισε 1:0. Ως αποτέλεσμα, η ομάδα πήρε την τρίτη θέση στην τετράδα και προκρίθηκε στα πλέι-οφ του Europa League, το οποί στο τέλος κέρδισε το τρίτο συνεχόμενο χρόνο.

Το μοναδικό γκολ στην πύλη της Γιουβέντους σε αυτά τα παιχνίδια σκόραρε ο Fernando Llorente από το ασίστ του Γιεβγκέν Κονοπλιάνκα. Και οι δύο τώρα δεν υπάρχουν στη ομάδα. Την αποχώρηση του Ουκρανού έχει επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό η απροθυμία του νέου προπονητή Jorge Sampaoli να τον βγάζει συχνά στο γήπεδο. Επίσης, αυτό το καλοκαίρι από τη Σεβίλλη έφυγαν ο Grzegorz Krychowiak και ο Kevin Gameiro.

Μετά από τρεις γύρους στο πρωτάθλημα η Σεβίλλη έρχεται στην τέταρτη θέση με 4 πόντους. Η ομάδα άνοιξε το πρωτάθλημα με μια καταπληκτική νίκη εντός έδρας επί της Εσπανιόλ (6:4), και στο δεύτερο ματς εκτός έδρας έπαιξε στεγνή ισοπαλία με τη Βιγιαρεάλ (0:0) εκτός έδρας.

Δύσκολος κατέληξε ο εντός έδρας αγώνας με τη Λας Πάλμας (2:1). Αλλά η αποβολή στη σύνθεση των φιλοξενούμενων στο 88ο λεπτό επέτρεψε στους Ανδαλουσιανούς να σκοράρουν άλλα δύο γκολ στις καθυστερήσεις του διαιτητή και να γιορτάσουν τη νίκη.

Δύο γκολ στο πρώτο γύρο σκόραρε ο νεοφερμένος των Ανδαλουσιανών ο Luciano Vietti, ενώ ο άλλος νέος του συλλόγου ο Pablo Sarabia διακρίθηκε με δύο ασίστ και ένα γκολ στην εστία των Καταλανών και στη συνέχεια πραγματοποίησε το πέναλτι στον τελευταίο αγώνα.

Οι πιθανότητες της Σεβίλλης να κερδίσει στο Champions League οι εταιρείες στοιχημάτων εκτιμούν με απόδοση 50,00, κάτι καλύτερο από την Πόρτο (60,00) και τη Νάπολη (70,00), αλλά χειρότερο από τη Λέστερ (30,00).

Πρόβλεψη για τον αγώνα Γιουβέντους – Σεβίλλη:

Η ομάδα από το Τορίνο παραδοσιακά παίζει δυνατά εντός έδρας με οποιονδήποτε αντίπαλο, οπότε δεν είναι έκπληξη το γεγονός ότι η απόδοση για τη νίκη της είναι 1,68. Ίσως είναι το καλύτερο που μπορείτε να επιλέξετε από τη γραμμή που παρέχεται από τις εταιρείες στοιχημάτων. Αλλά υπάρχει και ένα άλλο ενδιαφέρον στοίχημα με υψηλή απόδοση, στον οποίο θα σταματήσουμε. Η Γιουβέντους χάνει πολύ λίγα γκολ, δεν είναι τυχαίο ότι όλοι οι αμυντικοί της με τον τερματοφύλακα μαζί παίζουν στην εθνική Ιταλίας.

Συνιστώμενη πρόγνωση: η Σεβίλλη δε θα σκοράρει με απόδοση 2.10.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *