The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Πορτογαλία – Ισλανδία στις 14/06/2016 στις 22:00

Portugal-Iceland-14.06

Την Τρίτη, 14 Ιουνίου στις 22:00 στο Saint-Etienne στο γήπεδο “Stade Geoffroy-Guichard” στον αρχικό για τον εαυτό τους ματς του Euro-2016 θα συναντηθούν οι εθνικές Πορτογαλίας και Ισλανδίας.

Η εθνική Πορτογαλίας είναι ομάδα ενός παίκτη, του Κριστιάνο Ρονάλντο, με αυτόν και χωρίς αυτόν είναι εντελώς διαφορετικές ομάδες. Αν ο Ρονάλντο είναι σε καλή κατάσταση και τα καταφέρνει όλα, οι Πορτογάλοι είναι ικανοί να νικήσουν κάθε αντίπαλο, αλλά αν κάτι δεν πάει καλά στο παιχνίδι του Κριστιάνο, τότε και η ομάδα παίζει θαμπά. Το 2016 οι Πορτογάλοι έπαιξαν 5 αγώνες, κέρδισαν τρεις νίκες επί των εθνικών του Βελγίου 2:1, της Νορβηγίας 3:0 και Εσθονίας 7:0 και έχασαν δύο φορές με το ίδιο σκορ 0:1 από τη Βουλγαρία και Αγγλία. Οι Πορτογάλοι είναι ασταθείς, αλλά πρέπει να προκριθούν από τον όμιλο χωρίς προβλήματα.

Η ομάδα της Ισλανδίας είναι «σκοτεινό άλογο» του τουρνουά, όσο μπορεί να δώσει τέλειο αποτέλεσμα και τουλάχιστον να φτάσει στους προημιτελικούς, τόσο μπορεί να χάσει και τα τρία παιχνίδια στη φάση των ομίλων. Οι Ισλανδοί υπό την ηγεσία του Lagerback άφησαν έξω από το Euro την εθνική Ολλανδίας και ήταν μπροστά από την εθνική Τουρκίας, η οποία όμως προκρίθηκε στη Γαλλία, οπότε είναι ικανή για πολλά στο γήπεδο ποδοσφαίρου. Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία αποτελέσματα της Ισλανδίας δεν εντυπωσιάζουν: σε 10 παιχνίδια η ομάδα σημείωσε 3 νίκες και 7 ήττες.

Η Πορτογαλία και η Ισλανδία έχουν συναντηθεί δύο φορές μεταξύ τους στα προκριματικά για το Euro-2012, και στα δύο παιχνίδια νίκησαν οι εκπρόσωποι της Ιβηρικής Χερσονήσου, 3:1 και 5:3. Στη σημερινή συνάντηση, πιστεύω, ότι οι Ισλανδοί πρέπει να δείξουν τον βόρειο χαρακτήρα τους και να πολεμήσουν τους Πορτογάλους. Η πρόβλεψή μου είναι: η εθνική Ισλανδίας δεν θα χάσει παραπάνω από μία μπάλα – χάντικαπ 2 (+1).

Πρόβλεψη: χάντικαπ 2 (+1) με απόδοση 2,3 στην εταιρεία William Hill.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *