The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Παρί Σεν Ζερμέν εναντίον Άρσεναλ

psg-arsenal-13-09

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ Φάση ομίλων

Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου, 9:45 μ.μ.

Παρκ ντε Πρενς, Παρίσι

Οι Παριζιάνοι με το νέο προπονητή στον πάγκο για μια ακόμη φορά θα προσπαθήσουν να αγωνιστούν για τον κύριο τρόπαιο των συλλόγων στην Ευρώπη. Ας δούμε τι θα καταφέρουν.

Παρί Σεν Ζερμέν

Ο γαλλικός πρωτευουσιάνικος σύλλογος θα κάνει την πρόβα στο εθνικό πρωτάθλημα πριν από το παιχνίδι με την Άρσεναλ. Θα το έκανε αυτό εντός έδρας της με την Σαιντ-Ετιέν, η οποία βρίσκεται στη 10η θέση του πίνακα της Λιγκ 1. Οι ίδιοι οι Παριζιάνοι είναι στην 5η θέση μετά από τρεις γύρους του πρωταθλήματος.

Ο Unai Emery μόνο χτίζει την ομάδα, στην οποία κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού έχουν αλλάξει πολλά. Εκτός από το Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, το σύλλογο άφησαν επίσης οι αμυντικοί Lucas Digne και ο David Luiz. Για την αντικατάσταση του Ibra, προφανώς, προορίζεται ο Χεσέ, ο οποίος ήρθε από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η γραμμή άμυνας μπορεί να ενισχυθεί σε βάρος του Grzegorz Krychowiak από τη Σεβίλλη.

Η Παρί Σεν Ζερμέν πήρε ένα καλό κούνημα στον αγώνα του τρίτου γύρου της Λιγκ 1. Η ήττα εκτός έδρας από το Μονακό (1:3) θα πρέπει να συνεφέρει λίγο την ομάδα, η οποία πριν δεν έχανε στο πρωτάθλημα και μάλλον έχει χαλαρώσει πολύ. Είναι ενδιαφέρον ότι σε αυτό το ματς οι Παριζιάνοι κατείχαν την μπάλα 66% του αγωνιστικού χρόνου, αλλά κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου χτύπησαν μόνο δύο φορές στην εστία της Μονακό.

Άρσεναλ

Οι αντίπαλοι των Παριζιάνων είναι πάρα πολύ ασταθείς στο πρωτάθλημα, και η ταπεινωτική ήττα εντός έδρας τους από τη Λίβερπουλ (3:4) εξακολουθεί να στενοχωρεί τους οπαδούς των “κανονιέρηδων”. Τώρα η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ είναι στην όγδοη θέση της κατάταξης της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας με 4 βαθμούς μετά από τους τρεις γύρους.

Βλέποντας μια τέτοια θλιβερή εικόνα, η διοίκηση του συλλόγου σε μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης αγόρασε από τη Βαλένσια τον αμυντικό Σκοντράν Μουσταφί και το μέσο Lucas Pérez της Ντεπορτίβο. Όμως, ο πρώτος από αυτούς είναι απίθανο να βοηθήσει τη νέα του ομάδα, γιατί πρόσφατα ο ίδιος τραυματίστηκε, ενώ έπαιζε για την εθνική ομάδα της Γερμανίας.

Πονοκέφαλο στο Βενγκέρ προσθέτουν οι τραυματισμοί των αμυντικών Gabriel και Peer Mertesacker και του μέσου Aaron Ramsey και του επιθετικού Danny Welbeck.

Πριν από τον αγώνα με την Παρί Σεν Ζερμέν οι Λονδρέζοι θα παίξουν εντός έδρας παιχνίδι στον 4ο γύρο της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας με τη Σαουθάμπτον. Αυτή τη στιγμή οι “κανονιέρηδες” έχουν 6 θετικά και 5 παθητικά γκολ στο πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των εταιρειών στοιχημάτων η Άρσεναλ, όπως και ο αντίπαλός της, δεν θεωρείται ένας από τους κύριους διεκδικητές για τη νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ. Οι πιθανότητες της νίκης της αξιολογούνται σε 25.00.

Πρόβλεψη για Παρί Σεν Ζερμέν αγώνα – Άρσεναλ:

Το φαβορί του παιχνιδιού είναι η γηπεδούχος ομάδα, και θα έχει περισσότερη επιθυμία να κερδίσει. Αλλά δεν θα είναι εύκολο να νικήσει τον έμπειρο Αρσέν Βενγκέρ. Η Άρσεναλ, παρά το γεγονός ότι χάνει πολλά, και σκοράρει αρκετά, ενώ το παιχνίδι στην αντεπίθεση είναι από τα αγαπημένα της. Ναι, οι παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν ατομικά είναι ισχυρότεροι των “κανονιέρηδων”, αλλά όχι σε όλες τις θέσεις. Ενώ το ομαδικό ποδόσφαιρο είναι καλύτερο στην αγγλική έκδοση.

Συνιστώμενη πρόγνωση: η Άρσεναλ δεν θα χάσει με απόδοση 2,05.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *