The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Μπαρτσελόνα εναντίον Σέλτικ

barcelona-celtic-13-09-1

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ Φάση ομίλων

Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου, 9:45 μ.μ.

Καμπ Νόου, Βαρκελώνη

Κάθε χρόνο βλέπουμε πώς ο καταλανικός σούπερ σύλλογος συντρίβει κάποιον εντός έδρας του. Πριν από ένα χρόνο η Ρόμα δε στάθηκε τυχερή (6:1), καθώς και ΜΠΑΤΕ (3:0), και τώρα ήρθε η σειρά της Σέλτικ.

Μπαρτσελόνα Φαίνεται ότι ο Λουίς Ενρίκε θα έχει να κάνει σε αυτό το παιχνίδι χωρίς το Leo Messi, ο οποίος τραυματίστηκε στο παιχνίδι για την εθνική ομάδα της Αργεντινής. Ωστόσο ο τεχνικός των Καταλανών μπορεί με ασφάλεια να βγάλει στο γήπεδο εναντίον της Σέλτικ το νεοσύλλεκτο της ομάδα τον Paco Alcacer. Ο επιθετικός ήρθε από τη Βαλένθια την ημέρα του κλεισίματος του μεταγραφικού παραθύρου.

Οι Καταλανοί έχουν παίξει 2 παιχνίδια, όπου σημειώθηκαν 2 νίκες. Το πρώτο εντός έδρας με Μπέτις (6:2), και το δεύτερο εκτός έδρας εναντίον της Αθλέτικ Μπιλμπάο (1:0). Τα περισσότερα γκολ για την ομάδα του σκόραρε ο Luis Suarez – 3 γκολ. Σημειώνουμε, ότι σε αυτά τα παιχνίδια δεν συμμετείχε ο Neymar, ο οποίος αναπαύεται μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο.

Η Μπάρσα ήταν ένα από τα κύρια φαβορί για τη νίκη στο Champions League της τελευταίας σεζόν, αλλά στο δρόμο της βρέθηκε ο σύλλογος από τη Μαδρίτη. Και δεν ήταν η Ρεάλ, αλλά ο γείτονάς της – Ατλέτικο. Οι “Μπλαουγκράνας” ελάχιστα νίκησαν τους “στρωματάδες” στο Καμπ Νόου (2:1), αλλά έχασαν εκτός έδρας με διαφορά 2 γκολ (0:2) και αποκλείστηκαν από το τουρνουά.

Μπορούμε να προσθέσουμε μόνο ότι αυτή τη στιγμή οι εταιρείες στοιχημάτων δέχονται στοιχήματα για τη νίκη της Μπαρτσελόνα στο Champions League με απόδοση 4,20. Για την πρόκριση των Καταλανών στον τελικό δίνουν απόδοση 2,60, στα ημιτελικά – 1,60 και στα προημιτελικά – 1,13.

Σέλτικ Οι “Κέλτες” αναγκάστηκαν να καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια για να προκριθούν στο στάδιο των ομίλων του Champions League. Ακόμη και για να περάσουν τη Λίνκολν Γιβραλτάρ (1:0, 3:0) έχουν θέσει πολλή δουλειά. Τι να πω για τη μονομαχία με την Αστανά (1:1, 2:1) στον τρίτο προκριματικό γύρο, όπου οι Σκωτσέζοι πραγματοποίησαν το νικητήριο γκολ στο 92ο λεπτό του αγώνα.

Ο τελευταίος αντίπαλος στα προκριματικά του Champions League για τη Σέλτικ ήταν η Χάποελ Μπερ Σεβά (5:2, 0:2). Οι Σκωτσέζοι έχουν παίξει πολύ ωραία εντός έδρας αγώνα, αλλά εκτός έδρας παρά λίγο να πληρώσουν την χαλάρωσή τους, αφού οι Ισραηλινοί ήταν μπροστά με σκορ 2:0 έως το 48ο λεπτό της συνάντησης και επίσης δεν πέτυχαν γκολ από πέναλτι.

Η ομάδα δεν έχει κανένα πρόβλημα στο Κύπελλο Σκοτίας, όπου μετά από 3 παιχνίδια βρίσκεται στην πρώτη θέση του πίνακα. Δεδομένου ότι οι ομάδες που ακολουθούν τη Σέλτικ έπαιξαν 1 αγώνα περισσότερο. Οι «Κέλτες» σκόραραν 10 γκολ από τα 28 σουτ στην εστία του αντιπάλου και έχασαν 4, περίπου 1 σε κάθε παιχνίδι.

Ακριβώς ένα γκολ σε κάθε αγώνα της Πρέμιερ Λιγκ έβαλαν ο μέσος James Forrest και ο επιθετικός Σκοτ Σινκλέρ. Έτσι, οι δύο σκόραραν περισσότερο από το μισό γκολ της ομάδας (6).

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μπαρτσελόνα – Σέλτικ:

Ο καθένας ξέρει ότι είναι δύσκολο να παίξει με τους “Κέλτες” στη φωλιά τους, όπου τους βοηθά η τρελή υποστήριξη των οπαδών. Αλλά εκτός έδρας στα ευρωπαϊκά κύπελλα οι Σκωτσέζοι συνήθως μετατρέπονται στα πρόβατα για «μαστίγωμα», και όταν τους τυχαίνει ένας αντίπαλος σαν τη Μπαρτσελόνα, μπορούμε να αναμένουμε την συντριπτική ήττα. Αλλά, δεδομένου ότι είναι μόνο πρώτος γύρος, ο Neymar δεν έχει παίξει ακόμα για τη Μπάρσα σε αυτή τη σεζόν, ενώ ο Μέσι αναρρώνει μετά από τον τραυματισμό, προσφέρουμε να στοιχηματίσετε στο «πάτο» αποτελέσματα. Η αλήθεια είναι ότι το «Under» στους αγώνες με τη Μπαρτσελόνα είναι πάντα ιδιότροπο.

Συνιστώμενη πρόγνωση: Under (4) με απόδοση 1,79.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *