The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Μίλαν εναντίον Ουντινέζε

milan-udinese-11-09

Σέριε Α΄ Ιταλίας

Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου, 4:00 μ.μ.

Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα

Ένας από τους αγώνες του τρίτου γύρου της Σέριε Α΄ Ιταλίας θα είναι η μονομαχία μεταξύ της Μίλαν και της Ουντινέζε. Και οι δύο ομάδες είχαν μέτριο ξεκίνημα στη σεζόν, έχοντας στο ενεργητικό τους από μία νίκη και μία ήττα, οι εταιρείες στοιχημάτων στο επερχόμενο παιχνίδι θεωρούν τους “ερυθρόμαυρους” αξιοσημείωτο φαβορί, αλλά οι «ζέβρες» δεν πρέπει να υποτιμηθούν, επειδή αυτή η ομάδα έχει μια καλή σύνθεση παικτών και τις δυνατότητές της.

Θέματα στελέχωσης

Η Μίλαν στο επερχόμενο παιχνίδι θα έχει αισθητά προβλήματα στελέχωσης. Κατ’ αρχάς, στο παιχνίδι εναντίον της Νάπολι αποβλήθηκαν ο Kucka και Niang, δύο βασικοί παίκτες των «ερυθρόμαυρων». Δεύτερον, οι τραυματισμένοι είναι ο Bertolacci, ο οποίος ήταν ένας από τους ηγέτες της Μίλαν την περασμένη σεζόν, ο Poli και ο Zapata. Επιπλέον, το ίδιο το παιχνίδι των «διαβόλων» είναι πολύ μακριά από το ιδανικό, η ομάδα δεν μπορεί να παίξει με συνέπεια ολόκληρο τον αγώνα, εμφανίζονται συνεχώς πτώσεις. Η ομάδα του Montella πάσχει από πειθαρχεία.

Αποκτά φόρμα

Η Ουντινέζε έπαιξε πολύ καλύτερα το δεύτερο γύρο της Σέριε Α΄ από τον πρώτο. Στη Ρώμη οι “ζέβρες” ηττήθηκαν από την ομώνυμη ομάδα, αν και το πρώτο ημίχρονο του αγώνα στην απόδοσή τους ήταν καλό, αλλά το δεύτερο ήταν χάλια. Τη συνάντηση κατά της Έμπολι η Ουντινέζε πραγματοποίησε σε καλό επίπεδο και έχει κερδίσει τη σίγουρη νίκη 2:0. Το παιχνίδι εκτός έδρας δεν είναι το πλεονέκτημα της ομάδας του Yakin, αλλά η Ουντινέζε έχει δύναμη να καταπολεμήσει τη σημερινή Μίλαν.

Πρόβλεψη

Οι μελλοντικοί αντίπαλοι δεν έχουν μεγάλη διαφορά στην τάξη, και παρά τον παράγοντα της έδρας της, η Μίλαν θα δυσκολευτεί πολύ να νικήσει την Ουντινέζε στο επερχόμενο παιχνίδι. Ο Montella δεν έχει ακόμη τον πλήρη έλεγχο της νέας του ομάδας, αυτό φαίνεται ακόμη και σε δύο αποβολές στον αγώνα κατά της Νάπολι, επιπλέον, οι «διάβολοι» έχουν σοβαρά προβλήματα στελέχωσης. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Ουντινέζε με χάντικαπ +1,5 με απόδοση 1,43.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *