The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Μπαρτσελόνα εναντίον Αλαβές

barcelona-alaves-10-09

Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας

Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου, 9:30 μ.μ.

Καμπ Νόου, Βαρκελώνη

Ένα άλλο «θύμα» για τον άπληστο καταλανικό κοινό έχει ήδη οριστεί. Η τελετή θα διεξαχθεί στο γήπεδο “Καμπ Νόου” από τους δημίους Μέσι και παρέα του.

Μπαρτσελόνα Ο Luis Enrique έχει αποκτήσει ένα ωραίο πονοκέφαλο, επειδή την τελευταία ημέρα πριν από το κλείσιμο της αγοράς μεταφοράς στην ομάδα εντάχθηκε ο Paco Alcacer. Ο επιθετικός της Βαλένσια κόστισε στους Καταλανούς 30 εκατ. ευρώ. Τώρα δεν είναι σαφές τι να κάνουν με αυτόν τον παίκτη με “ζωντανούς” Leo Messi, Luis Suarez, Neymar και Arda Turan, που ξεκίνησε να σκοράρει έντονα.

Η Μπάρτσα κέρδισε τα δύο πρώτα παιχνίδια στο πρωτάθλημα και θα καταλάμβανε τώρα την πρώτη θέση, αν δεν υπήρχε η Λας Πάλμας. Οι νησιώτες έχουν την καλύτερη διαφορά τερμάτων “+6” εναντίον των “+5” των Καταλανών. Έτσι, αυτή τη στιγμή, οι “Μπλαουγκράνα” είναι μόνο δεύτεροι στη Πριμέρα Ντιβισιόν.

Το πρώτο παιχνίδι η Μπαρτσελόνα κέρδισε εντός έδρας στη Μπέτις (6:2), και το δεύτερο εκτός έδρας στη Αθλέτικ (1:0) από το Μπιλμπάο. Την μπάλα στην εστία των Βάσκων έβαλε ο Ιβάν Ρακίτιτς και είναι το 13ο του γκολ με την μπλούζα των Καταλανών σε 70 αγώνες στη Πριμέρα Ντιβισιόν.

Εναντίο της Αλαβές κινδυνεύουν να μην εισέλθουν στο γήπεδο ο Andres Iniesta, ο οποίος αναρρώνει με επιτυχία μετά από τον τραυματισμό στο γόνατο, και ο τραυματισμένος στη βουβωνική χώρα στο παιχνίδι για την εθνική ομάδα Leo Messi. Αν ο Αργεντινός πραγματικά δε θα παίζει, υπάρχει πιθανότητα να δούμε στον αγώνα τον Paco Alcacer, νεοσύλλεκτο της ομάδας.

Αλαβές

Για να μην γίνει “ομάδα-ασανσέρ” και να παραμείνει στη Πριμέρα Ντιβισιόν η Αλαβές χρειάζεται να σκοράρει όσο γίνεται περισσότερους βαθμούς κατά την έναρξη του πρωταθλήματος, προς το παρόν οι ομάδες μόνο προσαρμόζονται. Επί του παρόντος η φιναλίστ του Κυπέλλου UEFA το 2001 το κάνει με επιτυχία, αφού στον πρώτο γύρο ο αρχάριος της Πριμέρας κατάφερε να αντέξει την επίθεση της Ατλέτικο (1:1) εντός έδρας της.

Το δεύτερο παιχνίδι της ομάδας του Mauricio Pellegrino είχε καταλήξει επίσης σε ισοπαλία, αλλά αυτή τη φορά “στεγνή” με Σπόρτινγκ (0:0) εντός έδρας της. Το να σκοράρει γκολ πιθανό να γίνει το κύριο πρόβλημα της ομάδας. Αφού ο καλύτερος σκόρερ του συλλόγου ο Gaizka Toquero έχει σκοράρει μόνο 9 γκολ στην περσινή Segunda, και να παίζει εναντίον των αμυντικών της Πριμέρα Ντιβισιόν είναι ακόμη πιο δύσκολα.

Ωστόσο, την τελευταία ημέρα του καλοκαιριού η Αλαβές, συνειδητοποιώντας το πρόβλημα, έχει αγοράσει από τη Τσρβένα Ζβέζντα τον επιθετικό Αλέξανδρο Κατάι για 3 εκατομμύρια δολάρια. Ακόμη πριν από αυτό το κλαμπ έχει νοικιάσει από τη Λεβάντε τον πολλά υποσχόμενο Βραζιλιάνο επιθετικό τον Ντεϊβέρσον.

Σύμφωνα με τις εταιρείες στοιχημάτων η απόδοση στη νίκη της Αλάβες στο πρωτάθλημα Ισπανίας είναι 3000.00. Με άλλα λόγια η ομάδα είναι ένας από τους κύριους διεκδικητές για αποκλεισμό από τη La Liga στο τέλος της σεζόν.

Πρόβλεψη για τον αγώνα, Μπαρτσελόνα – Αλαβές:

Οι φιλοξενούμενοι έχουν χάσει από τη Μπάρσα 5 αγώνες στη σειρά και τελευταία φορά, όταν η ομάδα σκόραρε πόντους ήταν πίσω το 2005. Τότε οι σύλλογοι έπαιξαν ισοπαλία 0:0. Γι’ αυτό η νίκη της Μπαρτσελόνα δεν είναι καν υπό αμφισβήτηση. Το ζητούμενο, όπως πάντα, στους αγώνες με τη συμμετοχή της, θα είναι ο αριθμός των γκολ σε παιχνίδι. Αυτά, κατά τη γνώμη μας, θα είναι πολλά, ακόμα κι αν ο Μέσι δεν θα παίξει, επειδή στο γήπεδο επιτέλους θα βγει ο Νειμάρ.

Συνιστώμενη πρόγνωση: over (3,5) με απόδοση 1,72.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *