The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Λίβερπουλ – Λέστερ

liverpool-leicester-10-09

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου, 7:30 μ.μ.

Άνφιλντ, Λίβερπουλ

Ένας από τους αγώνες του τέταρτου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας θα είναι η συνάντηση μεταξύ της Λίβερπουλ και Λέστερ. Την περασμένη σεζόν η Λίβερπουλ ήταν μακριά από τη ζώνη του Champions League, ενώ η Λέστερ κέρδισε το πρωτάθλημα Αγγλίας, αλλά παρά το γεγονός αυτό οι “αλεπούδες” στο επερχόμενο αγώνα είναι αισθητό αουτσάιντερ της συνάντησης.

Τέσσερις βαθμούς σε τρεις αγώνες

Η Λίβερπουλ ξεκίνησε τη σεζόν με την εκτός έδρας και πολύ αποτελεσματική νίκη επί της Άρσεναλ του Λονδίνου 4:3, μετά ήταν η εκτός έδρας ήττα από την Μπάρνσλεϊ 0:2 και ισοπαλία 1:1 με τη Τότεναμ. Ως αποτέλεσμα στο ενεργητικό των “κόκκινων” μετά τους εναρκτήριους τρεις γύρους είναι τέσσερις βαθμοί και 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας. Η ενδεκάδα του Κλοπ έχει πέντε μονάδες διαφορά από τους κορυφαίους Μάντσεστερ Σίτι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι, πράγμα που σημαίνει ότι η Λίβερπουλ είναι ήδη στο ρόλο του κυνηγού.

Η Λέστερ αυτή τη σεζόν δεν θα γίνει πρωταθλήτρια, αλλά σχεδιάζει να παλέψει για τη ζώνη των Ευρωπαϊκών Κυπέλλων. Μετά τους εναρκτήριους τρεις γύρους στο ενεργητικό των “αλεπούδων” είναι τέσσερις βαθμοί και 9η θέση στη βαθμολογία της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας. Η Λέστερ έχασε τον εναρκτήριο αγώνα από την Χαλ Σίτι, έπαιξε εντός έδρας της ισοπαλία με την Άρσεναλ και κέρδισε στο τρίτο γύρο εντός έδρας της τη Σουόνσι. Η ενδεκάδα του Ρανιέρι έχει απώλειες προσωπικού στο πρόσωπο του Μένδη, Shlyupp και Shmayhel. Ο τραυματισμός του Δανού μπορεί να επηρεάσει άμεσα το αποτέλεσμα, επειδή ο Κάσπερ είναι κύριος τερματοφύλακας της Λέστερ Σίτι.

Πρόβλεψη

Η Λίβερπουλ φαίνεται προς το παρόν προτιμότερη από τη Λέστερ, οπότε η γραμμή στοιχήματος στον επόμενο αγώνα μπορεί να χαρακτηριστεί λογική. Οι “κόκκινοι” εντός έδρας τους αυτή τη σεζόν δεν έχουν παίξει ακόμα, το “Άνφιλντ” περιμένει τις νίκες από τα αγαπημένα του παιδιά. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η νίκη της Λίβερπουλ με απόδοση 1,66.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *