The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Οσασούνα

realmadrid-osasuna-10-09

Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας

Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου, 5:00 μ.μ.

Σαντιάγο Μπερναμπέου, Μαδρίτη

Η Ρεάλ Μαδρίτης ξεκίνησε στη Πριμέρα Ντιβισιόν του 2016-17 με τις δύο συνεχόμενες νίκες, ενώ η Οσασούνα φαίνεται ακόμα αδύναμη και σκόραρε συνολικά μόνο ένα πόντο σε δύο αγώνες. Στο τρίτο γύρο του πρωταθλήματος Ισπανίας ένας από τους ηγέτες του τοπικού ποδοσφαίρου η Ρεάλ Μαδρίτης θα φιλοξενεί εντός έδρας της μια μέτρια ομάδα από την Παμπλόνα.

Σιγουριά Ο Ζινεντίν Ζιντάν από τους πρώτους γύρους προσαρμόζει τους παίκτες του να αγωνιστούν για τον τίτλο πρωταθλήτριας στο ισπανικό πρωτάθλημα. Η νίκη στη Πριμέρα Ντιβισιόν είναι προτεραιότητα για την τρέχουσα σεζόν. Τους άλλους τίτλους, επίσης, κανείς δεν θα παραιτηθεί, αλλά πάει καιρός που οι «μαρέγκες» κέρδιζαν στο σπιτικό πρωτάθλημα, η Barca δεν κατεβαίνει από το βάθρο. Στους δύο πρώτους γύρους στο ενεργητικό των “βασιλιάδων” είναι δύο νίκες: εκτός έδρας στη Ρεάλ Σοσιεδάδ 3:0 και εντός έδρας επί της Θέλτας 2:1. Στη διαφορά τερμάτων η ομάδα της Μαδρίτης είναι πίσω από τη Μπαρτσελόνα και Λας Πάλμας.

Κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού

Η ομάδα του Enrique Martin πέτυχε μια ισοπαλία στον πρώτο γύρο εκτός έδρας με τη Μάλαγα, και εντός έδρας της έχασε από την Ρεάλ Σοσιεδάδ 0:2. Στο επερχόμενο παιχνίδι η Οσασούνα έχει εξαιρετικά χαμηλές πιθανότητες θετικού αποτελέσματος. Επιπλέον, στη ομάδα από την Παμπλόνα υπάρχει απώλεια προσωπικού (ο Φλανιό, ο οποίος έχει τραυματισμένο γόνατο), αλλά και στη Μαδρίτη υπάρχει έλλειψη σε ποδοσφαιριστές: Μπενζεμά, Isco, Κριστιάνο Ρονάλντο και Navas δεν μπορούν να παίξουν στο επερχόμενο παιχνίδι. Η τελική έκβαση είναι δύσκολο να επηρεαστεί απ’ αυτό, αλλά ο αριθμός των γκολ που θα σημειωθούν σίγουρα.

Πρόβλεψη

Η Ρεάλ Μαδρίτης στο πρωτάθλημα Ισπανίας σε δύο εναρκτήριους αγώνες ποτέ δε χτύπησε το όβερ 3.5. Στο επερχόμενο παιχνίδι η μόνη ευκαιρία της Οσασούνας να πιαστεί από το βαθμό είναι το ποιοτικό παιχνίδι στην άμυνα, οπότε η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: under 5.0 με απόδοση 1,45.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *