The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Μάντσεστερ Σίτι

manchesterunited-manchestercity-10-09

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου, 2:30 μ.μ.

Ολντ Τράφορντ

Ο τέταρτος γύρος της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας της σεζόν 2016-2017 αρχίζει με το ντέρμπι της Μάντσεστερ, το οποίο με την πλήρη σιγουριά μπορεί να ονομαστεί κεντρικός αγώνας της αγωνιστικής ημέρας. Και οι δύο ομάδες στο τρέχοντα πρωτάθλημα της Αγγλίας δεν έχουν χάσει ακόμα βαθμούς και είναι στη πρώτη τριάδα των ομάδων. Για αυτό το λόγω το επερχόμενο παιχνίδι θα είναι πιο διασκεδαστικό.

Φανερά φαβορί

Πριν από τον αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει μόνο ένα πρόβλημα στο προσωπικό – τραυματισμό του Mkhitaryan, αλλά ο Αρμένιος μέσος δεν έχει προλάβει ακόμα να γίνει στο στρατόπεδο των “κόκκινων διαβόλων” σημαντική φιγούρα, γι’ αυτό οι παίκτες του Ζοζέ Μουρίνιο θα τα καταφέρουν και χωρίς τον Henry. Το κύριο πράγμα είναι ότι ο Ιμπραΐμοβιτς είναι στη σύνθεση, από το Σουηδό στους πρώτους γύρους της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας προερχόταν η μέγιστη απειλή για τον αντίπαλο. Στο ενεργητικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι εννέα πόντοι μετά από τρεις αγώνες, σε διαφορά τερμάτων οι «διάβολοι» βρίσκονται στην τρίτη θέση στην κατάταξη.

Θέματα στελέχωσης

Εάν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μόνο ο Mkhitaryan δεν θα παίξει, η Μάντσεστερ Σίτι έχει ολόκληρη λίστα των απόντων: Gundogan, Company, Σαναά, Sanya και Aguero. Στο γεγονός ότι δεν παίζει ο Κομπανί οι «αετοί» έχουν συνηθίσει, ο Gundogan και ο Σαναά είναι αρχάριοι, αλλά ο Aguero και ο Sanya είναι παίκτες της βάσης και είναι απώλεια για το Guardiola. Παρά το γεγονός αυτό στη διάθεση του Ισπανού προπονητή βρίσκεται μεγάλος αριθμός των μάστερ του υψηλότερου επιπέδου, οι οποίοι είναι αρκετά ικανοί για να φέρουν από το “Ολντ Τράφορντ” τουλάχιστον ένα βαθμό.

Πρόβλεψη

Σε γενικές γραμμές οι μελλοντικοί αντίπαλοι αυτή τη στιγμή είναι ομάδες περίπου ίδιου επιπέδου, κάτι που επιβεβαιώνεται από το βαθμολογικό πίνακα της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας. Τραυματισμοί των δύο παικτών σίγουρα θα μπορούσαν να επηρεάσουν την έκβαση της επικείμενης συνάντησης, αλλά φαίνεται ότι οι εταιρείες στοιχημάτων κάπως υπερεκτιμούν τη σημασία του Aguero και Sanya για τη Μάντσεστερ Σίτι. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Μάντσεστερ Σίτι δε θα χάσει με απόδοση 1,66.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *