The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Αυστρία – Ουγγαρία στις 14/06/2016 στις 19:00

Austria-Hungary-14.06

Την Τρίτη, 14 Ιουνίου, στις 19:00 στο Μπορντό στο γήπεδο “Stade de Bordeaux” στη πρώτη φάση των ομίλων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2016 θα παίξουν οι εθνικές ομάδες της Αυστρίας και της Ουγγαρίας.

Η εθνική της Αυστρίας πραγματοποίησε δυνατά την προκριματική φάση για το Euro, σε 10 αγώνες σκόραρε 28 πόντους, και νίκησε στον όμιλο, αφήνοντας πίσω τις εθνικές Ρωσίας και Σουηδίας, οι οποίες θα παίξουν, επίσης, στα γήπεδα της Γαλλίας. Αλλά σε φιλικούς αγώνες στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα οι Αυστριακοί παίζουν χωρίς ιδιαίτερη λάμψη, έχοντας σημειώσει σε 5 παιχνίδια 2 νίκες και τρεις ήττες. Η εθνική της Αυστρίας νίκησε την ομάδα της Αλβανίας 2:1 και της Μάλτας 2:1, και έχασε από την Ελβετία και την Τουρκία από 1:2, και την Ολλανδία 0:2.

Για την εθνική Ουγγαρίας η πρόκριση στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο είναι επίτευξη. Έχουν περάσει οι ημέρες όταν οι Ούγγροι ήταν φαβορί των οτιδήποτε μεγάλων τουρνουά ποδοσφαίρου. Στη Γαλλία οι Ούγγροι παίκτες προκρίθηκαν δια μέσου των play-offs, παίρνοντας τη τρίτη θέση στον όμιλο, στα πλέι-οφ νίκησαν την εθνικής Νορβηγίας 1:0 και 2:1. Το 2016 η εθνική Ουγγαρίας έπαιξε τρία παιχνίδια και δεν κέρδισε ούτε μία φορά, σημειώνοντας ισοπαλία 1:1 με την ομάδα της Κροατίας και 0:0 με την Ακτή του Ελεφαντοστού, καθώς και μία ήττα από την εθνική Γερμανίας 0:2.

Η ιστορία των ποδοσφαιρικών συναντήσεων Αυστρίας και Ουγγαρίας ξεκίνησε το 1934 και αποτελείται από 11 αγώνες, εκ των οποίων οι Αυστριακοί παίκτες μπόρεσαν να κερδίσουν μόνο ένα παιχνίδι εκείνο το μακρινό 1934. Παρά το γεγονός ότι οι Αυστριακοί θεωρούνται τώρα δυνατότεροι από τους αντιπάλους, οι Ούγγροι τους κέρδισαν σε 6 αγώνες και 4 ματς έληξαν με ισοπαλία. Κατά τη γνώμη μου, σήμερα οι Αυστριακοί έχουν πιο τεχνική και έμπειρη ομάδα, πιστεύω, στον επερχόμενο αγώνα η εθνική Αυστρίας θα διακόψει τη σειρά αποτυχιών στις συναντήσεις με τους Ούγγρους παίκτες και θα κερδίσει. Η πρόβλεψή μου: νίκη της εθνικής Αυστρίας.

Πρόβλεψη: νίκη 1 με απόδοση 1,72 στην εταιρεία 1xbet.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *