The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Ρεάλ Σοσιεδάδ – Εσπανιόλ στις 9/9/2016 στις 9:45 μ.μ.

realsociedad-espanyol-09-09

Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας

Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου, 9:45 μ.μ.

Στάδιο Ανοέτα

Αποδόσεις της Paris Match: νίκη της Ρεάλ Σοσιεδάδ – 1.85, ισοπαλία – 3.60, νίκη της Εσπανιόλ – 4.30

Ρεάλ Σοσιεδάδ

Σε δύο εναρκτήριους γύρους οι παίκτες από το Σαν Σεμπάστιαν έχουν προλάβει από μία φορά να χάσουν και να κερδίσουν. Η απόδοση στο στοιχήματα στο γεγονός ότι οι γηπεδούχοι έστω δε θα χάσουν από την Εσπανιόλ (1Χ) είναι 1,22.

Μετά από το εντός έδρας λάθος, όπου από όλες τις απόψεις η Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την πρωτευουσιάνικη Ρεάλ με σκορ 3:0, τους παίκτες του Eusebio Sakristanο περίμενε ταξίδι στην Παμπλόνα στην Οσασούνα. Το παιχνίδι ήταν περίπου ίσο, αλλά σκόραραν μόνο στην εστία των γηπεδούχων. Στην αρχή στο δεύτερο πρόσθετο στο πρώτο ημίχρονο λεπτό το σκορ άνοιξε ο Juanmi και αποτελείωσε την Οσασούνα στο 81ο λεπτό ο δικός της παίκτης ο Ουνάι Γκαρσία.

Εσπανιόλ

Η Εσπανιόλ στη νέα σεζόν δεν έχει κερδίσει ακόμη, αλλά στα δύο παιχνίδια που έπαιξε σημείωσε 6 γκολ. Η απόδοση στο στοιχήματα ότι οι φιλοξενούμενοι θα χτυπήσουν το ατομικό τόταλ 1,0 γκολ είναι 2,45.

Η τελευταία περιοδεία ήταν για τους παπαγάλους πραγματικά δραματική. Μετά την ήττα 4:6 εκτός έδρας από τη Σεβίλλη οι τοπική τορσίντα περίμενε από την Εσπανιόλ μόνο τη νίκη. Φάνηκε, έτσι θα είναι. Μέχρι το 67ο λεπτό μετά από το διπλό του Gerardo Moreno τα παιδιά του Quique Flores ήταν μπροστά στο σκορ 2:0. Ωστόσο, δε μπόρεσαν να κρατήσουν το πλεονέκτημά τους, και στο τέλος ικανοποιήθηκαν με την ισοπαλία 2:2.

Πρόβλεψη

Και οι δύο αντίπαλοι ξέρουν να σκοράρουν και οι δύο έχουν προβλήματα στην αμυντική γραμμή. Αυτό δείχνει ότι μας περιμένει αποτελεσματικός αγώνας, όπου θα πρέπει να σκοράρουν και οι μεν και οι δε, και είναι πιθανό ότι το over θα είναι 2,5.

Δημοφιλές στοίχημα: over 2,5.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *