The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Βενεζουέλα – Αργεντινή στις 7/9/2016 στις 2:00 π.μ.

Venezuela-Argentina-07.09

Με τη νίκη τους επί της εθνικής Ουρουγουάης οι Αργεντινοί έχουν βελτιώσει αισθητά τη θέση τους στην κατάταξη και τώρα κατέχουν την πρώτη θέση στον όμιλο προκριματικών της Νότιας Αμερικής για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο επερχόμενος αγώνας για την ενδεκάδα του Edgardo Bauza θα είναι εκτός έδρας εναντίον της εθνικής Βενεζουέλας, αλλά, παρά τον παράγοντας της έδρας οι “μπλε-άσπροι” για τις εταιρείες στοιχημάτων είναι αισθητό φαβορί της συνάντηση.

Καθαροί αουτσάιντερ

Η εθνική Βενεζουέλας απότυχε στα προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018. Μετά από επτά αγώνες στο ενεργητικό της ομάδας του Rafael Dudamel είναι μόνο ένας βαθμός και η τελευταία 10η θέση στην κατάταξη της ζώνης της Λατινικής Αμερικής. Η μοναδική ισοπαλία της Βενεζουέλας συνέβη στην αναμέτρηση με την ομάδα του Περού 2:2. Ο τελευταίος της αγώνας πραγματοποιήθηκε στην Κολομβία και χάθηκε από την εθνική της χώρας με σκορ 0:2.

Ήδη φαβορί

Ενώ οι Αργεντινοί αντίθετα, σίγουρα θα μπουν στην τετράδα των ισχυρότερων στη Νότια Αμερική και θα φτάσουν στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018. Πριν από το επερχόμενο παιχνίδι στο ενεργητικό των «λευκό-μπλε» είναι 14 πόντοι, είναι μία μονάδα μπροστά από την Ουρουγουάη, Κολομβία και το Εκουαδόρ, και δύο μονάδες μπροστά από τη Βραζιλία και την Παραγουάη. Εκτός έδρας οι Αργεντινοί έχουν παίξει τρία παιχνίδια: μια ισοπαλία 0:0 με την Παραγουάη και νίκες 1:0 επί της Κολομβίας και 2:1 επί της Χιλής. Η Αργεντινή είναι σε εξαιρετική κατάσταση, και ο Μέσι σκόραρε και πάλι για την εθνική του ομάδα.

Πρόβλεψη

Το τρέχον προκριματικό τουρνουά στη Νότια Αμερική είναι αρκετά ομαλό, τους βαθμούς χάνουν όλα τα φαβορί, η Αργεντινή δεν είναι εξαίρεση. Σε αυτήν την περίπτωση οι αγώνες ενάντια στους προφανείς αουτσάιντερ μπορεί να γίνουν καθοριστικοί, γι’ αυτό από τους «λευκό-μπλε» πρέπει να περιμένουμε δραστηριότητα και παιχνίδι για τη νίκη. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της εθνικής Αργεντινής με απόδοση 1,58.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *