The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Ουκρανία – Ισλανδία στις 5/9/2016 στις 9:45 μ.μ.

Ukraine-Iceland-06.09

Στοίχημα: φιλοξενούμενοι + 0,5 και under 2.5

Ας αρχίσουμε από τους γηπεδούχους. Η εποχή του Φομένκο έχει τελειώσει. Με αυτόν η εθνική Ουκρανίας απέκτησε το χαρακτηριστικό σχήμα του παιχνιδιού: πειθαρχία, σταθερή σύνθεση, ισχυρή άμυνα, αλλά χωρίς καμία σκέψη στην επίθεση. Δεν είναι τυχαίο που οι καλύτεροι αγώνες της ομάδας των τριών τελευταίων ετών έπεσαν πάνω στους τοπ αντιπάλους, όπου οι Ουκρανοί μπορούσαν να παίξουν με τον δεύτερο αριθμό (Γαλλία (2-0), Ισπανία (δύο φορές 0-1), Γερμανία (0-2)). Ενώ με τις ομάδες που δίνουν την πρωτοβουλία και το έδαφος, και την άμυνα των οποίων έπρεπε να ανοίξει, η εθνική Ουκρανίας δίνει πολύ κακό παιχνίδι (Βόρεια Ιρλανδία, Σλοβακία, Σλοβενία, ΠΓΔΜ – με τις δύο τελευταίες, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, και τις δύο φορές ήταν δύσκολο).

Είναι απίθανο ότι με την αποχώρηση του Φομένκο η επίθεση της Ουκρανίας θα αλλάξει αμέσως προς το καλύτερο. Μάλλον το αντίθετο. Οι παίκτες της επίθεσης είναι σε άσχημη κατάσταση: ο Konoplyanka και Yarmolenko έχουν αποτύχει στο Euro, ο πρώτος κάθεται στη Σεβίλλη, και ο άλλος ή πάσχει από τη μέση, ή ήρθε σε σύγκρουση με την ηγεσία της Ντιναμό. Και οι δύο χωρίς αγωνιστική πρακτική και με κάκιστο ηθικό. Με τους επιθετικούς η κατάσταση είναι ακόμα χειρότερη. Η μόνη βιώσιμη επιλογή, ο Seleznev, δεν προχωράει στη σύνθεση ακόμη και της Σαχτάρ. Ο Zozulya, ο οποίος εντάχθηκε στην Μπέτις, όχι ισχυρότερη ομάδα, ποτέ δεν βγήκε ούτε για αντικατάσταση.

Σε γενικές γραμμές, η αίσθηση είναι ότι η μόνη επιλογή για το Σεφτσένκο είναι να αναλάβει ο ίδιος το πεδίο της επίθεσης.

Αμφιβάλλω έντονα ότι ακόμα και στην καλύτερη φόρμα οι Ουκρανοί θα μπορούσαν να σκοράρουν στους Βίκινγκς περισσότερα από ένα γκολ. Αλλά στην παρούσα κατάσταση, ακόμη και αυτό μοιάζει με σενάριο φαντασίας.

Τώρα σχετικά με την Ισλανδία. Ο χαρακτήρας είναι βόρειος, συγκρατημένος, συνεννοημένη σύνθεση, μαχητική. Όλοι οι μεγάλοι παίκτες είναι σε κύρια σύνθεση στους συλλόγους τους.

Στην πραγματικότητα, από ποιόν οι νυν Ισλανδοί χάνανε: από τους Γάλλους στο Euro; Από τους Τούρκους το τελευταίο ματς στα προκριματικά; Αλλά ο αγώνας εκείνος για την Ισλανδία (σε αντίθεση με τους Τούρκους) δεν είχε καμία αξία για το τουρνουά. Στα υπόλοιπα 12 παιχνίδια του Euro και τα προκριματικά σε αυτό οι Ισλανδοί είναι αήττητοι (8 νίκες, 4 ισοπαλίες).

Το πρόβλημα των σημερινών προκριματικών είναι ότι οι προϋποθέσεις για πρόκριση για το παγκόσμιο πρωτάθλημα είναι δύσκολες όπως ποτέ. Από τον όμιλο προκρίνεται μόνο πρώτη ομάδα. Οι δεύτερες παίζουν πλέι-οφ, και η χειρότερη από αυτές δε μπαίνει στα πλέι-οφ. Αυτό σημαίνει ότι οι Ουκρανοί χρειάζονται εντός έδρας νίκη, άραγε θα πρέπει να πάνε μπροστά, και μπορούν εύκολα να χάσουν αντεπίθεση. Έτσι ήταν κατά την έναρξη των τελευταίων προκριματικών με τη Σλοβακία (0-1 εντός έδρας), προτελευταίων με το Μαυροβούνιο (0-1 εντός έδρας), και νομίζω ότι το ίδιο μπορεί να συμβεί τώρα, δεδομένου ότι οι Ισλανδοί είναι γνωστοί τιμωρείς.

Για το τέλος: ο αγώνας θα διεξαχθεί χωρίς κοινό, και έτσι χάνεται το πλεονέκτημα της έδρας.

Θέλω να κάνω λάθος, αλλά δεν βλέπω καμία τύχη σε αυτό το παιχνίδι για την εθνική ομάδα της Ουκρανίας. Την ίδια στιγμή οι γηπεδούχοι ακόμα έχουν ισχυρή άμυνα, και περισσότερα από ένα γκολ δεν πρέπει να χάσουν.

Η πρόβλεψή μου: 0-1, 0-0, 1-1. Πάω στοίχημα ότι η Ισλανδία δεν θα χάσει, και θα σημειωθούν λιγότερα από 2,5 γκολ.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *