The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Τσεχία – Βόρεια Ιρλανδία στις 4/9/2016 στις 9:45 μ.μ.

CzechRepublic-NorthernIreland-04.09

Πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή στην Πράγα, όπου η εθνική Τσεχίας θα φιλοξενήσει την εθνική Βόρειας Ιρλανδίας. Και οι δύο ομάδες συμμετείχανε στο τελευταίο Euro 2016. Μόνο εάν για τη βρετανική εθνική ομάδα το φόρουμ εκείνο ήταν μια σημαντική πρόοδο, στους Τσέχους έφερε μια τεράστια απογοήτευση.

Καλή αρχή

Η εθνική Τσεχίας στη Γαλλία ξεκίνησε με την ελάχιστη ήττα από τους Ισπανούς, και στη συνέχεια ήταν παραγωγική ισοπαλία με τους Κροάτες 2:2 και ήττα από τους Τούρκους 0:2. Από την ομάδα του Vrba όλοι περίμεναν την πρόκριση στα πλέι-οφ, αλλά βγήκε μια κραυγή μόνο. Τώρα οι Τσέχοι έχουν νέο προπονητή, τον Karel Jarolím και νέες ελπίδες. Φιλικός αγώνας εναντίον της Αρμενίας, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στις 31 Αυγούστου, έληξε με την ήττα της ομάδας του Sukiasyan, οι Τσέχοι φαινόταν αναπόσπαστοι και κέρδισαν τη μεγάλη νίκη.

Σε αντίθεση με τους Τσέχους οι Βρετανοί στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη Γαλλία κατάφεραν ακόμη να φτάσουν στα πλέι-οφ, κάτι που έγινε μια πραγματική αίσθηση. Στον όμιλο οι Βορειοϊρλανδοί έχασαν δύο φορές με σκορ 0:1 από τους Πολωνούς και Γερμανούς, αλλά κέρδισαν 2:0 την εθνική Ουκρανίας, καθώς και στους 16 με σκορ 0:1 έχασαν από τους Ουαλούς. Πριν από το επερχόμενο αγώνα με τους Τσέχους οι Βρετανοί έπρεπε να είχαν παίξει φιλικό με τους Εσθονούς, αλλά αυτό το παιχνίδι ακυρώθηκε.

Πρόβλεψη

Η εθνική Τσεχίας ορμά για το Παγκόσμιο Κύπελλο και έχει μια καλή ευκαιρία για να πάει στη Ρωσία. Η ομάδα του Yarolim έχει καλή συνεννόηση, υπάρχουν ηγέτες σε κάθε γραμμή. Οι Τσέχοι ήταν υποχρεωμένοι να μάθουν το παιχνίδι της εθνικής της Βόρειας Ιρλανδίας, και ως εκ τούτου οι άσοι των Βρετανών δεν θα πρέπει να έρχονται ως έκπληξη για τους Δυτικούς Σλάβους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η εθνικής Τσεχίας θα νικήσει τουλάχιστον σε ένα ημίχρονο με απόδοση 1,47.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *