The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Νορβηγία – Γερμανία στις 4/9/2016 στις 9:45 μ.μ.

Norway-Germany-04.09

Στον πρώτο γύρο του προκριματικού τουρνουά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 στην ευρωπαϊκή ζώνη η εθνική της Νορβηγίας στην έδρα της θα φιλοξενεί τους νυν πρωταθλητές του κόσμου τους Γερμανούς. Οι μελλοντικοί αντίπαλοι πριν από την έναρξη του προκριματικού έπαιξαν από ένα φιλικό αγώνα, για προθέρμανση όπως λένε, έχουν αποκτήσει την πρακτική, τώρα στη μάχη.

Ήττα από τους Λευκορώσους

Η εθνική Νορβηγίας εξέπληξε δυσάρεστα τους οπαδούς της με την ήττα στο φιλικό αγώνα από την καθόλου ισχυρότερη ομάδα της Λευκορωσίας με σκορ 0:1. Το μοναδικό γκολ του αγώνα στο 56ο λεπτό σκόραρε ο Krivets από το ασίστ του Gordeychuk. Αυτή η ήττα από μόνη της δεν λέει τίποτα, επειδή ήταν μόνο ένα φιλικό παιχνίδι, αλλά είναι μια δυσάρεστη ένδειξη, ειδικά όταν θυμηθούμε ότι η Νορβηγία θα φιλοξενεί τους ίδιους παγκόσμιους πρωταθλητές.

Νίκη επί των Φινλανδών

Με τη σειρά τους οι Γερμανοί την ίδια ημέρα, όταν οι Νορβηγοί έχασαν από τους Λευκορώσους, σίγουρα, στην τάξη κέρδισαν τους Φινλανδούς 2:0. Τα γκολ στους “αετούς” σκόραραν ο Meyer και Ozil, και τα δύο με ασίστ του Goetze. Οι Γερμανοί είχαν 72% του αγωνιστικού χρόνου κατοχή της μπάλας, και προκάλεσαν 11 χτυπήματα προς την κατεύθυνση της εστίας, οχτώ εκ των οποίων ήταν στο στόχο. Αξιοσημείωτο είναι το υψηλό ποσοστό των hits των “αετών” στο στόχο, με τα στοιχεία αυτά, καθώς και δεδομένης της υψηλής κατηγορίας των παικτών του Λεβ οι Νορβηγοί στο επερχόμενο παιχνίδι δεν θα περάσουν καλά.

Πρόβλεψη

Η εθνική Γερμανίας θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να ξεκινήσει στα προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 με την εκτός έδρας νίκη. Οι Νορβηγοί δεν είναι η πιο αδύναμη ομάδα στην Ευρώπη, αλλά στην τάξη οι Βόρειοι είναι αισθητά κατώτεροι από τους Γερμανούς, και είναι απίθανο ο παράγοντας της έδρας να βοηθήσει τους παίκτες του Hёgmo στο επερχόμενο παιχνίδι. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της εθνικής Γερμανίας με απόδοση 1,51.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *