The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Λετονία – Λουξεμβούργο στις 2/9/2016 στις 9:45 μ.μ.

Latvia-Luxembourg-02.09

Στις 2 Σεπτεμβρίου του 2016 στις 9:45 μ.μ. στο φιλικό αγώνα θα συναντηθούν εθνική Λετονίας και εθνική Λουξεμβούργου.

Έχοντας αποτύχει στην πρόκριση για το περασμένο Euro 2016 η εθνική ποδοσφαίρου της Λετονίας πήρε στον όμιλο Α την τελευταία θέση με 5 πόντους στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 6:19, μένοντας έξω από τον κύκλο των συμμετεχόντων στο τελικό στάδιο. Σημειώνω ότι η Λετονία επί του παρόντος διεξάγει με επιτυχία την εκστρατεία της στο Κύπελλο Βαλτικής, όπου μετά από δύο γύρους νίκησε τη Λιθουανία και έπαιξε ισοπαλία με την Εσθονία.

Με τη σειρά της η εθνική του Λουξεμβούργου προβλέψιμα απέτυχε να βγει από τον όμιλο στα προκριματικά για το περασμένο Euro 2016. Έχοντας παίξει 10 γύρους στον όμιλο C, το Λουξεμβούργο σημείωσε 4 πόντους με διαφορά γκολ 6:27 και πήρε την 5η θέση, μπροστά μόνο από την ομάδα της FYROM. Από το Νοέμβριο του 2015 το Λουξεμβούργο έπαιξε 6 φιλικούς αγώνες, όπου νίκησε μόνο την Ελλάδα με σκορ 1:0, μετά έχασε από την Πορτογαλία 0:2, Βοσνία και Ερζεγοβίνη 0:3, Αλβανία 0:2 και Νιγηρία 1:3.

Έχουν παιχτεί πέντε ματς μεταξύ αυτών των δύο ομάδων, και οι πέντε αγώνες έληξαν υπέρ της Λετονίας. Επίσης, σημειώνω ότι η Λετονία σκόραρε τουλάχιστον 2 γκολ ανά αγώνα, και μόνο σε ένα από τους 5 αγώνες έχασε γκολ. Το πιο πιθανό, η Λετονία θα κερδίσει μια σαρωτική και ξηρή νίκη επί του Λουξεμβούργου. Το προτεινόμενο στοίχημα για τον αγώνα: νίκη 1 με απόδοση 1,58.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *