The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Τουρκία – Ρωσία στις 31/8/2016 στις 9:15 μ.μ.

Turkey-Russia-31.08

Το κεντρικό ματς της πλησιέστερης Τετάρτης θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ των εθνικών Ρωσίας και Τουρκίας, που θα πραγματοποιηθεί στο «Αρένα της Αττάλειας». Οι μελλοντικοί αντίπαλοι συναντήθηκαν δύο φορές μεταξύ τους, και τις δύο φορές η νικήτρια βγήκε η εθνική Ρωσίας. Πώς θα είναι αυτή τη φορά θα δούμε, αλλά ο επερχόμενος αγώνας θα είναι σίγουρα ενδιαφέρον.

Πρώτη φορά μετά το Euro

Η εθνική Τουρκίας έχει αγώνα για πρώτη φορά μετά το Euro, το οποίο έχει γίνει αμφιλεγόμενο για αυτή την ομάδα. Οι Τούρκοι στα γήπεδα της Γαλλίας πραγματοποίησαν μέσου όρου αγώνα εναντίον Κροατών και ειλικρινά αδύναμο αγώνα κατά των Ισπανών. Αλλά φαινόταν πολύ καλά στη συνάντηση με τους Τσέχους και η νίκη επί αυτής της ομάδας με σκορ 2:0 τους άξιζε. Αλλά αυτή η νίκη δεν έφτασε για να προκριθούν στην επόμενη φάση, και οι εκπρόσωποι της Μικράς Ασίας επιστρέψανε σπίτι τους.

Οι Ρώσοι απέτυχαν εντελώς στο Euro. Εάν οι Τούρκοι ήταν σε θέση τουλάχιστον να χτυπήσουν την πόρτα πριν την αναχώρησή τους, ο Ρώσος ξεκίνησαν με την ισοπαλία εναντίον των Άγγλων, αλλά στη συνέχεια έχασαν από την Σλοβακία 1:2 και την Ουαλία 0:3. Αυτή η επίδοση οδήγησε στην παραίτηση του Σλούτσκι και το διορισμό στη θέση του προπονητή του Stanislav Cherchesov, για τον οποίο το επερχόμενο παιχνίδι θα είναι το πρώτο στη νέα του θέση. Επιπλέον, η εθνική Ρωσίας είναι ο ιδιοκτήτης του επερχόμενου Παγκοσμίου Κυπέλλου, έτσι η προσοχή σε αυτή την ομάδα θα είναι αυξημένη.

Πρόβλεψη

Οι Ρώσοι έχουν ένα νέο προπονητή, που ξέρει πώς να επιτευχθεί ο στόχος, και δεν θέλει να χάσει το πρόσωπο στον πρώτο αγώνα στη νέα θέση, έτσι ώστε από την ρωσική ομάδα μπορούμε να αναμένουμε τη μέγιστη δραστηριότητα στο επερχόμενο παιχνίδι, η οποία πρέπει να οδηγήσει σε ένα θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα του Τσερκέσοβ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Ρωσία δε θα χάσει με απόδοση 1,56.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *