The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Τσεχία – Αρμενία στις 31/8/2016 στις 8:15 μ.μ.

CzechRepublic-Armenia-31.08

Ένα από τα φιλικά παιχνίδια της Τετάρτης θα είναι η αναμέτρηση των εθνικών Τσεχίας και Αρμενίας. Οι Τσέχοι είναι οι συμμετέχοντες του τελευταίου Euro, ενώ οι Αρμένιοι δεν μπόρεσαν να περάσουν το προκριματικό γύρο για να φτάσουν στα γήπεδα ποδοσφαίρου της Γαλλίας. Τώρα οι Αρμένιοι έχουν τη δυνατότητα για πρώτη φορά στην ιστορία να προκριθούν στο παγκόσμιο φόρουμ, που θα πραγματοποιηθεί σε δύο χρόνια στη Ρωσία, αφού σε σύνθεση της ομάδας αυτής υπάρχει αστέρι παγκόσμιου ποδοσφαίρου ο Henrikh Mkhitaryan.

Καινούριος προπονητής

Η εθνική Τσεχίας έχει νέο προπονητή, τη θέση του Pavel Vrba πήρε ο Karel Jarolím, ο οποίος είχε εργαστεί στο παρελθόν με την ομάδα της τσεχικής ελίτ του Mladá Boleslav και ακόμη έχει κέρδισε το Κύπελλο Τσεχίας με αυτήν. Οι αλλαγές στη θέση του προπονητή μας λένε, ότι η εθνική ομάδα θα έχει αλλαγές στο προσωπικό, αλλά πόσο ισχυρές δεν είναι ακόμη σαφές. Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί ότι το επερχόμενο ματς θα διεξαχθεί στην έδρα της πρώην ομάδας του προπονητή της εθνικής Τσεχίας.

Παλιός προπονητής

Στην εθνική Αρμενίας έμεινε ο παλιός προπονητής Varuzhan Sukiasyan, ο οποίος προπονούσε την εθνική ομάδα από το Δεκέμβριο του 2015. Με αυτόν τον τεχνικό η ομάδα πραγματοποίησε τρεις φιλικούς αγώνες και ποτέ δεν έχασε. Υπήρχε ισοπαλία με τους Λευκορώσους, καθώς και δύο νίκες επί της Γουατεμάλας 7:0 και Σαλβαδόρ 4:0. Η διάθεση στην αρμενική ομάδα είναι μαχητική, οι Τσέχοι ακόμη και εντός έδρας τους θα δυσκολευτούν πολύ να νικήσουν τους Καυκάσιους.

Πρόβλεψη

Παρά την υψηλότερη κλάση των παικτών της εθνικής ομάδας της Τσεχίας, οι Αρμένιοι αντιπροσωπεύουν μια πολύ καλή ομάδα, που ελπίζει να ανταγωνιστεί στον επερχόμενο προκριματικό γύρο για μια θέση κάτω από τον ήλιο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της εθνικής Αρμενίας με χάντικαπ +1,5 με απόδοση 1,50.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *