The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Αθλέτικ Μπιλμπάο – Μπαρτσελόνα

AthleticBilbao-Barcelona-28.08

28 Αυγ – Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας, 9:15 μ.μ.

Στάδιο Σαν Μαμές

Ένας από τους αγώνες του δεύτερου γύρου της Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας θα είναι η συνάντηση Αθλέτικ Μπιλμπάο εναντίον Μπαρτσελόνα. Οι ομάδες ξεκίνησαν τη σεζόν διαφορετικά, η Μπάρτσα στο στυλ της, με σκορ 6:2 κέρδισε την ομάδα της Σεβίλλης Ρεάλ Μπέτις, ενώ οι Βάσκοι εκτός έδρας ηττήθηκαν από τη Σπόρτινγκ Χιχόν με σκορ 1:2.

Τα αποτελέσματα δεν είναι πολύ καλά

Πριν από την επίσημη σεζόν στην Ισπανία η Αθλέτικ είχε παίξει μερικούς φιλικούς αγώνες, όπου κατάφερε να κερδίσει μόνο μία φορά την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Εκτός από αυτή τη νίκη οι Βάσκοι έπαιξαν ισοπαλία με την Ουέσκα, Μπορντό, Σπόρτινγκ Χιχόν, Νάντη και Χοφενχάιμ και έχασαν από τη Σάλκε και Σαουθάμπτον. Δεν μπορούμε να πούμε ότι η ενδεκάδα του Ernesto Valverde έχει φτωχά αποτελέσματα, αλλά δύσκολα μπορούν να χαρακτηριστούν καλά…

Όλα τέλεια

Η Μπαρτσελόνα είναι μια χαρά, ακόμη και παρά την έλλειψη του Neimar, η ομάδας του Luis Enrique έχει επαρκή αριθμό παικτών, που μπορούν να σκοράρουν γκολ στην εστία των αντιπάλων. Για παράδειγμα, στον πρώτο γύρο της Πριμέρα  οι “μπλαουγκράνα” διακρίθηκαν με έξι παραγωγικές ενέργειες, τα γκολ είναι στο λογαριασμό του Turan, Suarez (τρεις φορές) και Μέσι (δύο φορές). Οι Καταλανοί έχουν αποκτήσει ήδη κατά την έναρξη της σεζόν τέλεια φόρμα, αφού πριν από τον αγώνα κατά της Μπέτις η Μπάρτσα έπαιξε δύο αγώνες για το Super Cup Ισπανίας εναντίον της Σεβίλλης και δύο φορές νίκησε τον αντίπαλο με σκορ 3:0 και 2:0. Εάν η Μπάρτσα στο επερχόμενο παιχνίδι θα παρουσιάσει περίπου το ίδιο επίπεδο του ποδοσφαίρου, όπως και με τη Μπέτις, οι Βάσκοι δεν θα μπορέσουν να αντισταθούν στο “περισσότερο από ένα σύλλογο”.

Πρόβλεψη

Η μάχη μεταξύ Μπάρτσα και Ρεάλ Μαδρίτης για τον τίτλο πρωταθλήτριας έχει ήδη αρχίσει, και η απώλεια των πόντων κατά την έναρξη του πρωταθλήματος μπορεί να φέρει προβλήματα στο τελείωμα της σεζόν, οπότε η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μπαρτσελόνας με απόδοση 1,53.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *