The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης – Θέλτα Βίγκο στις 27/8/2016 στις 9:15 μ.μ.

RealMadrid-CeltaVigo-27.08

Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας

Αυτό το Σαββατοκύριακο στην Ισπανία θα διεξαχθεί επόμενος δεύτερος γύρος της Πριμέρα Ντιβισιόν και ένας από τους αγώνες της αγωνιστικής αυτής ημέρας θα είναι η μονομαχία μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και Θέλτα Βίγκο. Οι μελλοντικοί αντίπαλοι διαφορετικά ξεκίνησαν την επίσημη σεζόν, οι “μαρέγκες” με σιγουριά νίκησαν εκτός έδρας την αρκετά ισχυρή Ρεάλ Σοσιεδάδ, ενώ οι “Κέλτες” εντός έδρας τους δεν μπορούσαν καν να πάρουν ένα βαθμό με τη Λεγκανές.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ακόμη και πριν από την επίσημη σεζόν φαινόταν πολύ καλά. Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν στο πλαίσιο του Διεθνούς Κυπέλλου Πρωταθλητριών νίκησε τη Τσέλσι και τη Μπάγερν Μονάχου, ενώ στον αγώνα για το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ ήταν ισχυρότερη της Σεβίλλης, νικώντας τον αντίπαλο με σκορ 3:2. Στον πρώτο γύρο οι “βασιλιάδες” εκτός έδρας νίκησαν τους Βάσκους από το Σαν Σεμπαστιάν, τα γκολ σκόραραν ο Μπέιλ (διπλό), καθώς και ο Marco Asensio. Ο αγώνας εναντίον της Θέλτα είναι ο πρώτος επίσημος εντός έδρας της σεζόν, οπότε η Ρεάλ Μαδρίτης θα είναι όσο γίνεται πιο δραστήρια σε αυτό το παιχνίδι.

Σε αντίθεση με τη Ρεάλ Μαδρίτης η Θέλτα έφθασε στη σεζόν όχι σε καλύτερη κατάσταση. Στους φιλικούς αγώνες ήταν κάτω του μέσου όρου, έχοντας χάσει από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Μποαβίστα, αλλά νικώντας την Πεσκάρα. Στο πρώτο επίσημο αγώνα της σεζόν η Θέλτα στην έδρα της φιλοξενούσε τη Λεγκανές, αλλά δεν κατάφερε να πάρει ούτε ένα βαθμό στο ματς με το νέο της ελίτ, χάνοντας με σκορ 0:1.

Πρόβλεψη

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και σίγουρα οι “μαρέγκες” στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι θέλουν να ευχαριστήσουν τους πολλούς οπαδούς τους με το όμορφο παιχνίδι και ωραίο αποτέλεσμα. Με τη σειρά της η ίδια η Θέλτα, παρά την ήττα στον πρώτο γύρο από τη Λεγκανές, μπορεί να κάνει μια έκπληξη με τη μορφή ενός γκολ εκτός έδρας. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: over 2.5 με απόδοση 1,40.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *