The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Τότεναμ – Λίβερπουλ

Tottenham-Liverpool-27.08

27 Αυγ – Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, 2:30 μ.μ.

Ο κεντρικός αγώνας του τρίτου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας θα είναι το ματς Τότεναμ εναντίον Λίβερπουλ. Ούτε τα “κοκοράκια” ούτε οι “πελεκάνοι” δεν κατάφεραν κατά τους δύο πρώτους γύρους του πρωταθλήματος να αποκτήσουν αποτέλεσμα 100% και ήδη απέχουν από τους ηγέτες, Μάντσεστερ Σίτι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και Χαλ Σίτι. Για το λόγο αυτό το κίνητρο και των δύο αντιπάλων βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο, οπότε μας περιμένει συναρπαστικός αγώνας.

Τα “κοκοράκια” στον πρώτο γύρο της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας πήγαν επίσκεψη στην Έβερτον και έπαιξαν ισοπαλία 1:1. Στο δεύτερο γύρο η ομάδα του Pochettino στην έδρα της φιλοξενούσε την Κρίσταλ Πάλας και ήταν σε θέση να νικήσει τον αντίπαλό της με σκορ 1:0. Το νικητήριο γκολ στο 82ο λεπτό του παιχνιδιού σκόραρε ο Wanyama. Ως αποτέλεσμα, μετά τους δύο πρώτους γύρους στο ενεργητικό της Τότεναμ είναι τέσσερις βαθμοί και η 7η θέση στην κατάταξη της αγγλικής ελίτ.

Ενώ η Λίβερπουλ, όπως και ο τεχνικός της Jürgen Klopp, δεν σταματάει να εκπλήσσει. Στον πρώτο γύρο οι «κόκκινοι» στο τέλειο στυλ νίκησαν την Άρσεναλ του Λονδίνου με σκορ 4:3, και στο δεύτερο γύρο οι «πελεκάνοι» δεν κατάφεραν να πάρουν ούτε ένα βαθμό στο ματς με ένα νέο της ελίτ, την Μπέρνλι. Η συνάντηση έληξε με το σκορ 2:0 υπέρ των “μπορντό”, αν και η ομάδα του Κλοπ είχε συντριπτικό πλεονέκτημα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Πρόβλεψη

Η Τότεναμ, παρά τους τέσσερις βαθμούς στον κουμπαρά, δεν παρουσιάζει υψηλό επίπεδο του ποδοσφαίρου, ενώ η Λίβερπουλ του Κλοπ πολύ καλά ξέρει να παίξει εκτός έδρας, στο Λονδίνο κιόλας. Η αποτυχία στην Μπέρνλι έχει ξεχαστεί, μετά από εκείνο τον αγώνα οι «πελεκάνοι» κατάφεραν να νικήσουν στο Λιγκ Καπ την Μπάρτον και τώρα ετοιμάζονται για τον πόλεμο με τα «κοκοράκια». Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Λίβερπουλ δεν θα χάσει με απόδοση 1,63.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *