The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Μπάγερν – Βέρντερ στις 26/8/2016 στις 9:30 μ.μ.

BayernMunich-WerderBremen-26.08 (1)

Την Παρασκευή, 26 Αυγούστου στις 9:30 μ.μ. στο γήπεδο του Μονάχου “Alianz Arena”, τη σεζόν 2016/17 της γερμανικής Μπουντεσλίγκα θα ανοίξει η συνάντηση Μπάγερν και Βέρντερ Βρέμης.

Η Μπάγερν την περασμένη σεζόν έγινε πρωταθλήτρια στο Κύπελλο Γερμανίας. Το καλοκαίρι η ομάδα άλλαξε τον προπονητή, στη θέση του Ισπανού Pep Guardiola ήρθε ο Ιταλός Κάρλο Αντσελότι. Επίσης, εκτός εποχής, η Μπάγερν έχει προσλάβει αμυντικό Mats Hummels και μέσο Renato Santos. Στη σεζόν του 2016/17 η ομάδα του Αντσελότι έχει ήδη πραγματοποιήσει δύο αγώνες, κέρδισε την Μπορούσια Ντόρτμουντ στο Σούπερ Καπ της χώρας 2:0 και χωρίς προβλήματα νίκησε την Carl-Zeiss Jena 5:0 στους 64 του Κυπέλλου Γερμανίας. Το αήττητο σερί της πρωταθλήτριας Γερμανίας εντός έδρας της έχει 9 παιχνίδια και τρέχει από τις 2 Μαρτίου, στη διάρκεια της περιόδου αυτού η ομάδα σημείωσε 8 νίκες και μια ισοπαλία.

Η Βέρντερ Βρέμης τις περασμένες 2-3 σεζόν υποβαθμίζεται όσο στο παιχνίδι, τόσο και στα αποτελέσματα. Το τελευταίο πρωτάθλημα η ομάδα τερμάτισε στην 13η θέση, κερδίζοντας 38 πόντους, με διαφορά τερμάτων 50-65, και μόνο χάρη στη νίκη στον τελευταίο γύρο δεν υποβιβάστηκε από την ελίτ. Η έναρξη αυτής της σεζόν είναι μία άλλη αποτυχία, ήττα στο Κύπελλο της Γερμανίας 1:2 από τη Lotte και αυτό παρά το γεγονός ότι έπαιζε η κύρια σύνθεση της Βρέμης.

Πρόβλεψη

Η Μπάγερν δεν έχει χάσει από τη Βέρντερ Βρέμης από το 2008, 19 παιχνίδια στη σειρά, έχοντας κερδίσει 15 αγώνες. Ταυτόχρονα το νικηφόρο σερί του Μονάχου έχει 9 κερδισμένα παιχνίδια με συνολικό σκορ 38:3. Πιστεύω ότι και στην επικείμενη συνάντηση οι γηπεδούχοι θα πάρουν μια εύκολη νίκη. Η πρόβλεψή μου είναι: νίκη της Μπάγερν με χάντικαπ – 2 με απόδοση 1,57.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *