The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Γκλάντμπαχ – Γιανγκ Μπόις

Monchengladbach-YoungBoys-24.08

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ Πρώτος γύρος των πλέι-οφ, Παιχνίδι 2

24/8/2016, 9:45 μ.μ.

Μπορούσια Παρκ

Πριν τον πρώτο αγώνα μεταξύ της Ελβετικής Γιανγκ Μπόις και γερμανικής Γκλάντμπαχ φαινόταν ότι αυτή η αναμέτρηση θα είναι πιο ενδιαφέρουσα, ότι οι Γερμανοί πιθανόν θα έχουν κάποιο πρόβλημα. Αλλά το πρώτο παιχνίδι στη Βέρνη έφερε το αποτέλεσμα 3:1 υπέρ τους «επιβήτορες» και το δεύτερο παιχνίδι μετατρέπεται σε μια απλή τυπική διαδικασία.

Χωρίς Μπουντεσλίγκα

Η Μπουντεσλίγκα δεν έχει ξεκινήσει ακόμα, έτσι η Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ αναγκάστηκε να προετοιμάζεται για το γύρο των πλέι-οφ, παίζοντας φιλικούς αγώνες. Οι “επιβήτορες” ήταν πολύ δραστήριοι σε αυτά τα παιχνίδια και έπαιξαν συνολικά εννέα αγώνες, τη συντριπτική πλειοψηφία των οποίων κέρδισαν. Στο πλαίσιο αυτό γίνεται σαφές γιατί η ομάδα του Αντρέ Σούμπερτ ήταν προετοιμασμένη για τον πρώτο αγώνα ενάντια της Γιανγκ Μπόις σε υψηλό επίπεδο.

Η Γιανγκ Μπόις μπορεί ήδη να θεωρεί επιτυχημένη τη σεζόν της στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο, επειδή η ομάδα του Adolf Hütter κατάφερε στο προκριματικό τουρνουά του Τσάμπιονς Λιγκ να αποκλείσει την ισχυρή Σαχτάρ Ντόνετσκ. Με αυτή τη νίκη οι Ελβετοί κέρδισαν το δικαίωμα συμμετοχής στην φάση των ομίλων ενός από τα Κύπελλα Ευρώπης, ακόμη και αν δεν καταφέρει να προκριθεί στο Τσάμπιονς Λιγκ, που είναι πολύ πιθανό, η Γιανγκ Μπόις θα παίζουν στον όμιλο της Γιουρόπα Λιγκ. Στο πλαίσιο της ελβετικής Σούπερ Λιγκ της φετινής σεζόν οι “νέοι” έπαιξαν πέντε παιχνίδια, στα οποία σημείωσαν τρεις νίκες και δύο ήττες από τη Μπάζελ και Λουγκάνο.

Πρόβλεψη

Το επερχόμενο ματς θα είναι το πρώτο επίσημο στο “Μπορούσια Παρκ” στην τρέχουσα σεζόν, έτσι φυσικά, οι «επιβήτορες» θα προσπαθήσουν όχι μόνο να το παίξουν σε υψηλό επίπεδο, αλλά και να κερδίσουν, ειδικά κρίνοντας από τον πρώτο αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων ο αντίπαλος είναι αρκετά βολικός για τους παίκτες από το Μενχενγκλάντμπαχ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Γκλάντμπαχ με απόδοση 1,43.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *