The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Μονακό – Βιγιαρεάλ στις 23/8/2016 στις 9:45 μ.μ.

Monaco-Villarreal-23.08

Η πρώτη συνάντηση των ομάδων, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Ισπανία, έφερε τη νίκη στη γαλλική ομάδα με σκορ 2:1, και τώρα οι παίκτες του Λεονάρντο Ζαρντίμ θεωρούνται από τις εταιρείες στοιχημάτων ξεκάθαρο φαβορί της αναμέτρησης αυτής. Στη Λιγκ 1 Γαλλίας έχουν ήδη παιχτεί δύο γύροι, όπου η Μονακό σημείωσε μία νίκη και μία ισοπαλία. Η ομάδα από το πριγκιπάτο εντός έδρας της έπαιξε ισοπαλία με τη Γκινγκάμπ 2:2, ενώ εκτός έδρας οι “ερυθρόλευκοι” νίκησαν τη Νάντη 1:0. Το τεχνικό τιμ της Μονακό τον τελευταίο καιρό έχει καταφέρει να βελτιώσει το παιχνίδι της ομάδας στην άμυνα, κάτι που αποδεικνύεται από τα αποτελέσματα των «πριγκίπων». Από τη Νάντη δεν έχασαν, ενώ στην Ισπανία στο ματς με τη Βιγιαρεάλ το  “κίτρινο υποβρύχιο” κατάφερε να σκοράρει μόνο ένα γκολ.

Αδύναμα αποτελέσματα

Η Βιγιαρεάλ βρίσκεται σε προφανή κρίση. Την ομάδα εγκατέλειψε ο Toral, με το όνομα του οποίου συνδεόταν οι πρόσφατες επιτυχίες του «υποβρύχιου», υπάρχουν προβλήματα στελέχωσης, με τους κορυφαίους παίκτες. Εκτός από την εντός έδρας ήττα από τη Μονακό, η οποία μπορεί να κοστίσει θέση στη φάση των ομίλων του Champions League για τη Βιγιαρεάλ, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος η ομάδα εκτός έδρας δεν μπόρεσε να νικήσει την Γρανάδα. Ο αγώνας αυτός έληξε με ισοπαλία 1:1.

Πρόβλεψη

Στο επερχόμενο παιχνίδι η Μονακό θα είναι αρκετά ικανοποιημένη με ισοπαλία, αλλά οι Γάλλοι θα παίξουν μόνο για τη νίκη. Η ομάδα του Ζαρντίμ έχει αποκτήσει καλή φόρμα, ενώ η Βιγιαρεάλ έχει μεγάλο αριθμό προβλημάτων. Επιπλέον, οι Ισπανοί δεν παίζουν πολύ καλά εκτός έδρας. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Μονακό δεν θα χάσει με απόδοση 1,41.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *