The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Παρί Σεν Ζερμέν – Μετς στις 21/8/2016 στις 10:45 μ.μ.

PSG-Metz-21.08

Λιγκ 1 Γαλλίας

Στις 21 Αυγούστου 2016 στις 10:45 μ.μ. στο Παρίσι στο γήπεδο «Parc des Princes» θα διεξαχθεί το παιχνίδι του δεύτερου γύρου της Λιγκ 1 Γαλλίας, όπου θα αγωνιστεί η τοπική ΠΣΖ με τη Μετς.

Οι Παριζιάνοι κατάφεραν να κατακτήσουν τη νίκη στον εναρκτήριο γύρο της νέας σεζόν. Ο αντίπαλος τους ήταν Μπαστιά, εντός έδρας της οποίας πραγματοποιήθηκε ο αγώνας. Παρότι οι φιλοξενούμενοι εκεί είχαν ένα σημαντικό πλεονέκτημα απ’ όλες τις απόψεις, κατάφεραν να κερδίσουν μόνο ελάχιστα. Το μοναδικό γκολ της συνάντησης σημειώθηκε από το αριστερό μπακ Λέιβιν Κουρζάβα. Μετά από το δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας, εντός έδρας η ομάδα θα πρέπει να πετύχει την άνετη νίκη, και να πλησιάσει την πρώτη τριάδα. Η φυσική κατάσταση των παικτών δεν προκαλεί αμφιβολίες, επειδή ήδη έχουν παίξει σε πολλές συναντήσεις.

Οι σκούρο καφέ έπαιξαν πολύ αποτελεσματικά στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος εναντίον της Λιλ. Ο αγώνας παίχτηκε εντός έδρας τους, και οι παίκτες ακόμη κατάφεραν να κερδίσουν. Με το τελικό σφύριγμα ο πίνακας κατέγραψε το σκορ 3:2 υπέρ των γηπεδούχων. Στην ομάδα διακρίθηκαν ο ηλικιωμένος μέσος Yann Zhuffre και ο Μεβλούτ Ερντίνγκ, ο οποίος έγραψε το διπλό. Σε γενικές γραμμές ο σύλλογος έπαιξε καλά, αλλά θα είναι δύσκολο να αντισταθεί στον κύριο διεκδικητή του τίτλου της πρωταθλήτριας.

Πρόβλεψη

Η τελευταία συνάντηση αυτών των αντιπάλων τελείωσε με εξής αποτελέσματα:

28.04.2015: Παρί Σεν Ζερμέν – Мец 3:1

21.11.2014: Μετς – Παρί Σεν Ζερμέν 2:3

23.01.2008: Παρί Σεν Ζερμέν – Μετς 3:0

18.08.2007: Μετς – Παρί Σεν Ζερμέν 0:0

13.05.2006: Μετς – Παρί Σεν Ζερμέν 1:0

Οι εταιρείες στοιχημάτων δεν έχουν καμία αμφιβολία στη νίκη των γηπεδούχων. Κατά τη γνώμη μας το φαβορί σε αυτή τη συνάντηση θα είναι σε θέση να κερδίσει με άνετο πλεονέκτημα, επειδή είναι αντικειμενικά ανώτερο από τους πιο κοντινούς αντιπάλους του στην τάξη και εμπειρία. Πιστεύουμε ότι η τελική του υπεροχή θα είναι τουλάχιστον δύο γκολ. Ως εκ τούτου, η πρόβλεψή μας είναι “Χάντικαπ 1 (-2)” με απόδοση 1,75 στην εταιρεία 1xbet.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *