The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Ρεάλ Σοσιεδάδ – Ρεάλ Μαδρίτης στις 21/8/2016 στις 9:15 μ.μ.

RealSociedad-RealMadrid-21.08

Η Ρεάλ Μαδρίτης αρχίζει την επίσημη σεζόν στο πρωτάθλημα με ταξίδι στο Σαν Σεμπαστιάν, όπου οι “βασιλιάδες” θα παίξουν με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Παρά το γεγονός ότι αυτός είναι ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος Ισπανίας, οι “μαρέγκες” έχουν ήδη παίξει ένα επίσημο ματς στη νέα σεζόν, ενώ για τους «λευκό-μπλε» θα είναι ντεμπούτο.

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ έκανε πολύ ενεργή προετοιμασία για τη σεζόν και έπαιξε ένα μεγάλο αριθμό φιλικών αγώνων. Σε αυτά τα παιχνίδια οι Βάσκοι έχουν καταφέρει να κερδίσουν τη Tolosa, Logroñés, Konyaspor, NEC και Heerenveen, έπαιξαν ισοπαλία με την Βιγιαρεάλ, Burnley, Μίντλεσμπρο και Έιμπαρ, καθώς και έχασαν από την Μπάγερ Λεβερκούζεν με σκορ 0:2. Η αγωνιστική πρακτική των παικτών του Eusebio Sakristan είναι αρκετά καλή, αλλά αν θα είναι αρκετή για να πάρουν τους βαθμούς στο παιχνίδι με την ισχυρότερη ομάδα στην Ευρώπη της περασμένης σεζόν;

Υπάρχει το τρόπαιο

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ήδη καταφέρει να πάρει το πρώτο τρόπαιο στη σεζόν. Στις 9 Αυγούστου τα “ζαχαρωτά” στο Trondheim Νορβηγίας στο γήπεδο «Lerkendal» με σκορ 3:2 νίκησαν την Σεβίλλη στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού Super Cup. Εκτός από τον αγώνα η ομάδα του Ζιντάν προετοιμαζόταν για τη σεζόν, παίζοντας σε Διεθνές Κύπελλο Πρωταθλητριών. Οι “βασιλιάδες” έχασαν από την ΠΣΖ 1:3, αλλά νίκησαν τη Τσέλσι 3:2 και τη Μπάγερν 1:0. Την περασμένη σεζόν η Ρεάλ Μαδρίτης στο πλαίσιο του Πρωταθλήματος Ισπανίας έπαιξε 19 εκτός έδρας παιχνίδια, όπου σημείωσε 12 νίκες, πέντε ισοπαλίες και δύο ήττες.

Πρόβλεψη

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ είναι καλά προετοιμασμένη για τη σεζόν, αλλά οι Μαδριλένιοι ελπίζουν σε καλό ξεκίνημα και νίκη στο επερχόμενο παιχνίδι. Η Ρεάλ την περασμένη σεζόν κέρδισε το Champions League, στη σεζόν που ξεκινά οι «μαρέγκες» έχουν ένα στόχο να γίνουν πρωταθλητές της Ισπανίας και να σταματήσουν την ηγεμονία της καταλανικής Μπαρτσελόνας. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Ρεάλ με απόδοση 1,76 στην εταιρεία 365bet.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *