The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για Πανιώνιος – ΠΑΟΚ στις 3 Απριλίου 2016 19:00 (ώρα Μόσχας)

Панионис---ПАОК-03

Την Κυριακή, 3 Απριλίου στις 19:00 στη Νέα Σμύρνη στο στάδιο «Νέα Σμύρνη» ο Πανιώνιος στο πλαίσιο του 28ου γύρου του πρωταθλήματος της Ελλάδας υποδέχεται τον ΠΑΟΚ.

Ο Πανιώνιος περνάει δυνατά το 2016, στα τελευταία 15 παιχνίδια της σεζόν έχει νικήσει στους 6 αγώνες, 9 αγώνες έχει τελειώσει με ισοπαλία και έχασε μόνο 1 αγώνα. Τέτοια απότομη κίνηση βοήθησε την ομάδα να ανέβει στην 5η θέση του πρωταθλήματος με 10 πόντους μετά από τους 27 γύρους και διαφορά τερμάτων 30-23. Αμυντικό παιχνίδι είναι ο άσσος και η δύναμη των γηπεδούχων. Εντός έδρας ο Πανιώνιος έπαιξε 13 παιχνίδια, όπου είχε 7 νίκες και σε τρεις αγώνες έπαιξε ισοπαλία και έχασε με διαφορά τερμάτων 16:9, έτσι σκόραρε 24 πόντους.

Ο ΠΑΟΚ ήθελε χρόνο για ζέσταμα μετά τις χειμερινές διακοπές, αλλά στα τελευταία πέντε παιχνίδια σκόραρε 10 πόντους, και μετά τους 27 γύρους οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην 4η θέση, έχοντας εξασφαλίσει στον εαυτό τους έξοδο στο δεύτερο γύρο του εθνικού πρωταθλήματος. Στο ενεργητικό του ΠΑΟΚ είναι 44 πόντοι και διαφορά τερμάτων 42-29. Εκτός έδρας οι παίκτες του Igor Tudor παίζουν ασταθές, σε 13 παιχνίδια σκόραραν 16 πόντους, και στα τελευταία 5 εκτός έδρας παιχνίδια σκόραραν μόνο 4 πόντους.

Σε προσωπικούς αγώνες των αντιπάλων δεν υπάρχει σαφώς καθορισμένος αρχηγός. Αυτή τη σεζόν ο Πανιώνιος και ο ΠΑΟΚ έχουν ήδη συναντηθεί τρεις φορές, στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος εντός έδρας ο ΠΑΟΚ κέρδισε 2:1, και στο κύπελλο της χώρας οι ομάδες παίξανε ισοπαλία 1:1 και 0:0 και λόγω γκολ εκτός έδρας συνέχισε ο ΠΑΟΚ. Και οι δύο ομάδες δεν παίζουν άσχημα στην άμυνα, στην προσωπική τους συνάντηση, πιστεύω δε θα σημειωθούν πολλά γκολ. Η πρόβλεψή μου είναι Over 2,5. Πρόγνωση: Over 2,5 (1,62) στο πρακτορείο στοιχημάτων Sportingbet


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *