The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος Γαλλία – Βουλγαρία στις 7/10/2016, 9:45 μ.μ.

france-bulgaria-07-10

Η εθνική Γαλλίας μετά από το αρκετά επιτυχημένο εγχώριο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα απλά αηδιαστικά ξεκίνησε στα προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο, μην μπορώντας να νικήσει όχι την πολύ ισχυρή ομάδα της Λευκορωσίας στην έδρα του αντιπάλου. Ο όμιλος των Γάλλων δεν είναι ο πιο εύκολος, υπάρχουν, εκτός από τη Λευκορωσία, οι Ολλανδοί, οι Σουηδοί, οι Βούλγαροι και το Λουξεμβούργο. Ο πιο κοντινός αγώνας για τους “βάτραχους” θα πραγματοποιηθεί με την εθνική ομάδα Βουλγαρίας, η οποία έχει ήδη στο κουμπαρά της τρεις βαθμούς και θα προσπαθήσει να καταπολεμήσει την ασημένια πρωταθλήτρια της Ευρώπης.

Ασημένια πρωταθλήτρια της Ευρώπης

Στην εθνική Γαλλίας δεν έφτασε πολύ λίγο για να κερδίσει το εγχώριο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, αλλά τώρα είναι στο παρελθόν και η ομάδα του Didier Deschamps πρόκειται να αγωνιστεί για το παγκόσμιο στέμμα δύο χρόνια αργότερα. Αλλά για να γίνει αυτό, πρώτα, θα πρέπει να προκριθεί στο τουρνουά, που θα διεξαχθεί στη Ρωσία. Στον πρώτο γύρο της πρόκρισης οι Γάλλοι δεν έπαιξαν με τον καλύτερο τρόπο, δεν κατάφεραν να κερδίσουν τους Λευκορώσους, παρότι πριν οι “Βάτραχοι” πολύ σίγουρα κέρδισαν τους Ιταλούς σε φιλικό αγώνα. Στο επερχόμενο αγώνα από την «τρικολόρ» μπορείτε να περιμένετε  μέγιστη δραστηριότητα και υψηλή απόδοση.

Οι Βούλγαροι δεν είναι αντίπαλοι

Δυστυχώς, η σημερινή εθνική Βουλγαρίας είναι απίθανο να είναι σε θέση να καταπολεμήσει τους Γάλλους. Αυτό υποδηλώνεται ακόμη και από το αποτέλεσμα του αγώνα του πρώτου γύρου της πρόκρισης για τον Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 εναντίον του Λουξεμβούργου, όπου οι Νότιοι Σλάβοι κέρδισαν τον αντίπαλο με μεγάλη δυσκολία και με το σκορ 4:3.

Πρόβλεψη Εάν η εθνική Βουλγαρίας έχασε για τρία γκολ από τους Λουξεμβούργους, πόσο πολύ θα χάσει από τους Γάλλους; Η απάντηση στο ερώτημα αυτό θα δοθεί στο παιχνίδι που θα γίνει πολύ σύντομα. Η “Tricolor” θα προσπαθήσει όχι μόνο να πάρει τρεις βαθμούς στο ταμείο της, αλλά και να βελτιωθεί η διαφορά τερμάτων. Η δωρεάν μας πρόβλεψη: νίκη της εθνικής Γαλλίας με χάντικαπ -1,5 (απόδοση 1,43).

 

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *