The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος Αλβανία – Ισπανία στις 9/10/2016, 9:45 μ.μ.

albania-spain-09-10

Προκριματικά για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2018

Εθνική Ισπανίας την Κυριακή πρόκειται να επισκεφθεί τους Αλβανούς. Οι εταιρείες στοιχημάτων στο επερχόμενο παιχνίδι θεωρούν τους Ίβηρες φαβορί και με αυτό είναι δύσκολο να διαφωνήσει κανείς, ειδικά μετά τον αγώνα μεταξύ των Ισπανών και Ιταλών. Αλλά την ίδια στιγμή δεν πρέπει να υποτιμάται και η εθνική Αλβανίας. Αυτή η ομάδα έχει ήδη την εμπειρία να παίζει στο υψηλότερο επίπεδο ποδοσφαίρου, αφού οι Αλβανοί ήταν οι συμμετέχοντες στον τελικό του Euro 2016, εκτός από αυτό στην πλευρά των Βαλκάνιων θα είναι το γήπεδο και οι οπαδοί του.

Χωρίς απώλειες

Η εθνική Αλβανίας μετά από το γεγονός, που οι δύο ευρωπαϊκοί γίγαντες Ισπανία και Ιταλία μοιραστήκαν τους βαθμούς, σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του προκριματικού ομίλου G. Οι βαλκάνιοι εντός έδρας τους με σκορ 2:1 στον πρώτο προκριματικό γύρο νίκησαν την εθνική Μακεδονίας, και στο δεύτερο γύρο η εθνική Αλβανίας εκτός έδρας ήταν ισχυρότερη του Λιχτενστάιν, κερδίζοντας με σκορ 2:0.

Με απώλειες

Η εθνική Ισπανίας στον αγώνα στο Τορίνο δεν κατάφερε να κερδίσει τους Ιταλούς. Στο γκολ του Vitolo, ο Ντε Ρόσι απάντησε από το πέναλτι με το δικό του. Οι Ισπανοί έλαβαν στρατηγικό πλεονέκτημα της εκτός έδρας ισοπαλίας, αλλά η ηγεσία στον όμιλο έχει χαθεί, διότι η εθνική ομάδα της Αλβανίας δεν έχει απώλεια των βαθμών, σε αντίθεση με τους Ίβηρες. Αλλά αυτό μπορεί να διορθωθεί με τη νίκη την επόμενη Κυριακή στην Σκόδρα.

Πρόβλεψη Η εθνική Ισπανίας είναι σε εξαιρετική αθλητική και λειτουργική κατάσταση, που έδειξε ο αγώνας εναντίον της Ιταλίας. Εάν οι “μακαρονάδες” κατάφεραν να συγκρατήσουν τους Ίβηρες, οι Αλβανοί δύσκολα να μπορέσουν να κάνουν το ίδιο, επειδή το ανθρώπινο δυναμικό των Βαλκάνιων είναι χίλιες φορές φτωχότερο από ό, τι των Ιταλών. Η δωρεάν μας πρόβλεψη: νίκη της εθνικής Ισπανίας με χάντικαπ -1 (απόδοση 1,51).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *