The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά για τον αγώνα Λεβάντε  εναντίον ΟΥΚΑΜ Μούρθια

Levante-UCAMMurcia-26.05

Πρωτάθλημα: Σεγούντα Ντιβισιόν Ισπανίας

Αύριο, 9:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο της Πόλης της Βαλένθια

Την Παρασκευή 26 Μαΐου 2017 στις 09:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας του 40ου γύρου του ισπανικού πρωταθλήματος – Σεγούντα Ντιβισιόν Ισπανίας στο γήπεδο «Ciudad de Valencia», η  τοπική Λεβάντε θα φιλοξενεί την ΟΥΚΑΜ Μούρθια.

Αφού την περασμένη σεζόν κατέληξε η χειρότερη ομάδα της Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας η Λεβάντε έχει υποβιβαστεί στην τάξη, και τουλάχιστον για μία σεζόν πήγε να λύνει τα προβλήματα στο κατώτερο πρωτάθλημα. Θεωρούμενη ένα από τα φαβορί της σεζόν, η Λεβάντε έχει πλήρως ανταποκριθεί στις προσδοκίες των οπαδών της. Έτσι, 3 γύρους πριν τον τέλος, η Λεβάντε παραμένει ο μοναδικός ηγέτης του πρωταθλήματος, έχοντας αποκτήσει όσο τον τίτλο της πρωταθλήτριας πρόωρα, τόσο και το εισιτήριο για την Πριμέρα Ντιβισιόν.

Έχοντας προκριθεί πέρσι στην Σεγούντα Ντιβισιόν Ισπανίας η ΟΥΚΑΜ Μούρθια είχε στόχο να διατηρήσει τη θέση στο δεύτερο μεγαλύτερο πρωτάθλημα του ισπανικού ποδοσφαίρου. Έχοντας παίξει 39 γύρους στην τρέχουσα σεζόν η ΟΥΚΑΜ Μούρθια ήταν σε θέση να κερδίσει 48 πόντους με διαφορά τερμάτων 41:46, αυτό της επιτρέπει να κρατιέται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα στην 14η θέση. Ωστόσο, το χάντικαπ των 5 μονάδων, το οποίο έχει η ΟΥΚΑΜ Μούρθια πάνω στο αουτσάιντερ από τη ζώνη του υποβιβασμού, δεν επιτρέπει στην ομάδα να χαλαρώσει μέχρι το τελευταίο παιχνίδι.

Η ιστορία των προσωπικών αναμετρήσεων μεταξύ αυτών των ομάδων έχει ξεκίνησε μόνο αυτή τη σεζόν και έχει μόνο 1 αγώνα. Έτσι, στον αγώνα του πρώτου γύρου της Σεγούντα η Λεβάντε, όπως αντιστοιχεί στην ομάδα του επιπέδου της, πήρε εντυπωσιακή νίκη εκτός έδρας με σκορ 0:2. Το γεγονός ότι η Λεβάντε έχει πληρώσει το στόχο της για τη σεζόν, παραμένοντας στην τρέχουσα σεζόν χωρίς ήττες σε εντός έδρας αγώνες, μας επιτρέπει να υπολογίζουμε την επιτυχία σε αυτή την περίπτωση. Η πρόβλεψη για τη συνάντηση αυτή είναι: νίκη της γηπεδούχου ομάδας με απόδοση 1,87.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *