The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά για Αθλέτικ vs Σεβίλλη στις 7 Απριλίου στις 22:05

Атлетик-Севилья-07.04

Την Πέμπτη 7 Απριλίου στις 22:05 στο Μπιλμπάο στο γήπεδο “San Mames” θα ξεκινήσει το ισπανικό ντέρμπι για το εισιτήριο στα ημιτελικά του Europa League η Αθλέτικ στο πρώτο ματς του προημιτελικού θα υποδεχτεί τη Σεβίλλη.

Η Αθλέτικ μετά από 31 γύρους στο ισπανικό πρωτάθλημα κατέχει την 6η θέση με 48 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 49-40. Στο Europa League οι Βάσκοι την άνοιξη έχουν ήδη ξεπεράσει ένα εμπόδιο στο πρόσωπο της Μασσαλίας, νικώντας 1:0 εκτός έδρας και παίζοντας ισοπαλία 1:1 εντός έδρας, και έβγαλαν νοκ αουτ μία άλλη ισπανική ομάδα τη Βαλένθια, νικώντας εντός έδρας 1:0 και χάνοντας εκτός έδρας 1:2, λόγου εκτός έδρας γκολ βγήκαν στα προημιτελικά. Στην έδρα της η Αθλέτικ παίζει, σίγουρα μην χάνοντας εντός έδρας κατά τους τελευταίους 5 αγώνες, κερδίζοντας 3 νίκες και δύο αγώνες παίζονται με ισοπαλία.

Η Σεβίλλη μετά από τους ίδιους 31 αγώνες στο Πρέμιερ έρχεται στην 7η θέση με 48 βαθμούς και απέχει από τους σημερινούς αντιπάλους μόνο στη διαφορά τερμάτων. Στα δύο τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος η Σεβίλλη είχε 2 ήττες και εάν η εντός έδρας ήττα από τη Ρεάλ μπερδεύει μόνο λόγω του σκορ 0:4, η εντός έδρας ήττα από την Ρεάλ Σοσιεδάδ 1:2 είναι εκπληκτική για τους γηπεδούχους του Emery που παίζουν δυνατά. Στο Europa League την άνοιξη η Σεβίλλη έδιωξε από το τουρνουά τη Μόλντε, έχοντας κερδίσει εντός έδρας 3:0 και χάνοντας εκτός έδρας 0:1, και τη Βασιλεία, κερδίζοντας επίσης εντός έδρας 3:0, μετά την ισοπαλία εκτός έδρας 0:0. Η Σεβίλλη δεν πηγαίνει άσχημα στο τουρνουά, αλλά ποτέ σε αυτή τη σεζόν δεν έχει κερδίσει εκτός έδρας ούτε στο πρωτάθλημα ούτε και στην Ευρώπη.

Αυτή τη σεζόν οι ομάδες έπαιξαν έναν αγώνα στο Πρέμιερ, και η Σεβίλλη κέρδισε εντός έδρας 2:0. Αλλά γνωρίζοντας τα προβλήματα των παικτών του Unai Emery σε εκτός έδρας αγώνες και το γεγονός ότι η Αθλέτικ κερδίζει σταθερά πόντους εντός έδρας, θα βάλω στο ότι οι γηπεδούχοι δεν θα χάσουν σήμερα. Η πρόβλεψή μου είναι: η Αθλέτικ δεν θα χάσει Χάντικαπ 1 (0).

Πρόβλεψη: Χάντικαπ 1 (0) με απόδοση 1,56 στο 1xbet


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *