The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά αγώνων Champions League : Group F

pame stoixima

 

pari

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΑΠΟΕΛ

Διεξάγεται στο Camp Nou  χωρητικότητας 99,354 θεατών. (21:45)

ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ : Είναι η πρώτη φορά που έρχονται  αντιμέτωπες οι δυο ομάδες.

ΦΟΡΜΑ : Στους 6 τελευταίους αγώνες  η Μπαρτσελόνα μετράει 5 νίκες και 1 ήττα σημειώνοντας 18 τέρματα και δέχτηκε 1 .Ο ΑΠΟΕΛ  μετράει  4 νίκες 1 ισοπαλία και 1 ήττα σημειώνοντας 11 τέρματα ενώ δέχτηκε 3 τέρματα.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΤΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΥΣΙΕΣ

apoel

ΑΠΟΨΗ ΣΧΟΛΗΣ : Μεγάλη διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δυο ομάδων και  η επιλογή μας για αυτό  το παιχνίδι θα στραφεί στον Μέσσι και τα δυο γκολ που του υπολείπονται για να φτάσει τα 400  σε όλες τις διοργανώσεις . Η επιλογή μας Μέσσι να σκοράρει 2 τέρματα και πάνω κάπου στο €1.90 .

_______________________________________________________________________________

 ΑΓΙΑΞ – ΠΑΡΙ

Διεξάγεται στο Amsterdam Arena  χωρητικότητας 45,276 θεατών. (21:45)

Amsterdam Arena

ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ : Είναι η πρώτη φορά που έρχονται  αντιμέτωπες οι δυο ομάδες.

ΦΟΡΜΑ : Στους 6 τελευταίους αγώνες  ο Άγιαξ μετράει 4 νίκες και 2 ήττες σημειώνοντας 11 τέρματα και δέχτηκε 8 .Η Παρί  μετράει  3 νίκες και 3 ισοπαλίες σημειώνοντας 12 τέρματα ενώ δέχτηκε 4 τέρματα.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΤΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΥΣΙΕΣ

ajax

ΑΠΟΨΗ ΣΧΟΛΗΣ : Με την ομάδα της Παρί να είναι δικαίως το φαβορί αφού με τις σημαντικές προσθήκες οι οποίες έγιναν στο ρόστερ η ομάδα ανέβηκε επίπεδο . Η επιλογή μας θα είναι το διπλό κάπου στο €1.75 .


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *