The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προβλέψεις για το σημερινό αγώνα Νταντάλκ εναντίον Κορκ

Dundalk-CorkCity-02.06

Πρωτάθλημα Ιρλανδίας

Παρασκευή, 2 Ιουνίου, 9:30 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Όριελ Παρκ, Ντάνταλκ, Leinster

Στις 2 Ιουνίου 2017 στις 9:30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί ο κεντρικός αγώνας του 17ου γύρου της Premier Division της Ιρλανδίας, όπου η Νταντάλκ στην έδρα της στο  Όριελ Παρκ θα παίξει εναντίον Κορκ Σίτι.

Ένας από τους ισχυρότερους συλλόγους στην Ιρλανδία, η πρωταθλήτρια των τελευταίων τριών ετών η Ντάνταλκ στη τρέχουσα σεζόν παίζει εξαιρετικά ασταθές, γι’ αυτό το λόγο μπορεί να χάσει τον τίτλο. Παρά το γεγονός ότι η ομάδα σε κάθε παιχνίδι σκοράρει λίγο περισσότερο από 2 φορές, τα σφάλματα που παρουσιάστηκαν δεν επιτρέπουν να μιλήσει επί ίσοις όροις με τον κύριο ανταγωνιστή στον αγώνα για το χρυσό μετάλλιο – την Κορκ Σίτι. Νίκη στην τελευταία περιοδεία επί της Σεντ Πάτρικς Αθλέτικ ήταν η τρίτη στους τελευταίους τέσσερις γύρους. Έτσι, λίγο πριν απ’ αυτό η Ντάνταλκ έπαιξε ισοπαλία με την Ντέρι Σίτι και κέρδισε τη Λίμερικ και Σλάιγκο Ρόβερς.

Ενώ η Κορκ Σίτι στις τελευταίες τρεις σεζόν πάντοτε ήταν ασημένια πρωταθλήτρια της Premier Division Ιρλανδίας, σε λίγα χάνοντας για τον τίτλο. Ωστόσο, αυτή τη σεζόν η ομάδα έχει σοβαρές προβλέψεις να αλλάξει την κατάσταση και ειλικρινά τα καταφέρουν μια χαρά. Έχοντας ήδη παίξει μισό των αγώνων της σεζόν, η Κορκ Σίτι παραμένει ο μοναδικός σύλλογος στο πρωτάθλημα, ο οποίος δεν υπέστη ούτε μία ήττα. 15 νίκες και 1 ισοπαλία με διαφορά τερμάτων 45:8 επιτρέπουν να παραμένει ο μοναδικός ηγέτης της βαθμολογίας, έχοντας το προβάδισμα των 15 πόντων.

Αυτή τη σεζόν τα αποτελέσματα παραμένουν αποκλειστικά στην πλευρά της Κορκ Σίτι. Έτσι, στην αρχή της σεζόν η Κορκ Σίτι στον αγώνα για το Σούπερ Καπ νίκησε την Ντάνταλκ 0:3, και στον 6ο γύρο του πρωταθλήματος εντός έδρας της έχει υπερισχύσει – 2:1. Αυτή τη σεζόν η Κορκ Σίτι δεν έχει αφήσει ποτέ το γήπεδο χωρίς γκολ. Η Ντάνταλκ αν και έχει το πλεονέκτημα του εντός έδρας παιχνιδιού, μάλλον απίθανο να κερδίσει την Κορκ Σίτι. Η πρόβλεψή μας για αυτό τον αγώνα είναι: νίκη της φιλοξενούμενης ομάδας ή ισοπαλία με απόδοση 1,55


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *